Zaloguj się

Zobacz pełn± wersję : Płyn do wspomagania

areckifx
31-03-09, 10:37
Czy kto¶ mógłby się wypowiedzieć na temat tego płynu:
http://www.hil.pl/-p-120.html

!markos
31-03-09, 11:19
ja moge: fajny

czego chcesz sie dowiedziec? czy podoba nam sie opis, strona, buteleczka, czy nazwa producenta? jak nie chcesz kupowac psf, to kup cokolwiek.

areckifx
31-03-09, 11:41
ja moge: fajny

czego chcesz sie dowiedziec? czy podoba nam sie opis, strona, buteleczka, czy nazwa producenta? jak nie chcesz kupowac psf, to kup cokolwiek.

Ale, czy przypadkiem, to nie jest odpowiednik PSF ?

!markos
31-03-09, 12:03
to jest jakis plyn do wspomagania, na ktorym napisano, ze jest do hondy. mtf tez podobno mozna zastapic jakims innym olejem, ale tylko na mtf skrzynie dzialaja dobrze. nie wiem czy tak samo jest z psf.

areckifx
31-03-09, 12:28
to jest jakis plyn do wspomagania, na ktorym napisano, ze jest do hondy. mtf tez podobno mozna zastapic jakims innym olejem, ale tylko na mtf skrzynie dzialaja dobrze. nie wiem czy tak samo jest z psf.

Może co¶ w tym jest. Ta sama firma ma płyny do wspomagania, przy których jest napisane, że nie można ich lać do hondy.
Osobi¶cie wolałbym kupić oryginalny PSF, ale niestety w pobliżu nie mam żadnego ASO.

!markos
31-03-09, 12:37
to taki sam mechanizm jak w wiekszosci innych samochodow, wiec nie ma co sie spinac, ze musi to byc psf. ja bym to kupil, wspomaganie to nie skrzynia.

lukasz21k
01-04-09, 08:07
Jeżeli masz zamiar wymieniać płyn w całym układzie wspomagania to musisz kupic tego Twojego Kleen-Flo Tumbler Industries 3 butelki bo 2 bedzie za mało co daje Ci ok 50 zeta a w ASO zapłacisz 78zeta za orginalny PSF i chociaż masz spokojna głowe wiec ja na Twoim miejscu pojechał bym jednak do ASO!!!! A poza tym chyba mało kto ma ASO HONDY po przeciwnej stronie drogi wiec nie tragizuj że nie jest w pobliżu:D

taz666
01-04-09, 11:15
Może co¶ w tym jest. Ta sama firma ma płyny do wspomagania, przy których jest napisane, że nie można ich lać do hondy.
Osobi¶cie wolałbym kupić oryginalny PSF, ale niestety w pobliżu nie mam żadnego ASO.

W zielonej Górze (70 Km od Ciebie) Masz jaki¶ salon Hondy... Raczej nie ASO ale może warto zadzwonić do nich i zapytać czy mogliby sprowadzić, czy co¶... 70 Km to nie tak dużo...

http://www.zumi.pl/1215371,PUH_Masa_Sp._z_o.o._Salon_Hondy,Zielona_Go ra,firma.html