Zobacz pełną wersję : Car audio - civic V
-=GrZeSiEk=-
30-03-09, 18:24
Planuje zrobic zabudowe caraudio w bagaznika civicka 5gen hb. i mam ogromna prozbe jesli posiadacie jakies fotki takiej zabudowy to bardzo prosze o podanie linkow :D:D:D
bracho1978
30-03-09, 20:17
Wszystko jest tylko kasy nie ma na to http://www.civicklub.pl/fi/__vbb/showthread.php?t=3811
-=GrZeSiEk=-
30-03-09, 21:28
Tego linka juz widzialem, ma ktos jeszcze jakies propozycje
to wszystko zależy od tego ile masz sprzętu jakie duże wzmacniacze subwoofery...określ się trochę
-=GrZeSiEk=-
31-03-09, 00:14
Narazie zastanawiam sie nad sposobem zabudowy bagaznika, chce zrobic tak zeby nie stracic calego bagaznika dlatego chcialem zobaczyc jak maja inni zrobione
Podłącze się do tematu. Też myśle nad zabudową + jakaś mała funkcjonalność. mam parę foto zapodam jutro
-=GrZeSiEk=-
31-03-09, 21:56
Podłącze się do tematu. Też myśle nad zabudową + jakaś mała funkcjonalność. mam parę foto zapodam jutro
No to czekam na fotki
najlepsze wyjście to w bok wkomponować głośnik. tył skrzynie odlew z żywicy i wtedy co najmniej 3/4 bagażnika masz użytkowego...oczywiście zależy jaki głośnik chcesz wrzucić:)
Narazie zastanawiam sie nad sposobem zabudowy bagaznika, chce zrobic tak zeby nie stracic calego bagaznika dlatego chcialem zobaczyc jak maja inni zrobione
I jak Ci idzie projektowanie ? Szkoda że z tak daleka jesteś bo można by coś wspólnie stworzyć. Miałem dać fotki ale ostatnio mam na wszystko za mało czasu.
Dzisiaj zrobiłem projekt i makiete:D całkiem ładnie się prezentuje a funkcjonalność też jakaś jest! na forum fot nie dam bo wstyd :P ale na pw moge podesłać
P.S nastawiam się bardziej na jakość dźwięku