Zobacz pełną wersję : Lusterko - pasuje od Rover 400
Witam,
Koledze po raz 3 jakieś <autocenzura> ukradli lusterko zewnętrzne.
Zdenerwował się i zaczął dobierać inne i bez problemu podpasował lusterko od Rovera 400 '95-'00 (co w sumie nie dziwi skoro to bliźniaczy model ale kiedyś ktoś pisał że nie pasuje).
Wszystkie mocowania / otwory pasują - natomiast lusterko jest manualne więc elektryka nie działa.
Lusterko manualne, obudowa czarna, szkło wypukłe
dokładnie ja kiedyś pytałem jak sie ma sprawa lusterek z rovera i civica bo ceny sa dużo niższe rowerowych.;] a nie wiesz jak sie ma sprawa lusterek elektrycznych?
Nie wiem - dlatego pisałem tylko o manualnym.
Sam mam lusterka elektryczne w Civicu ale w prawym silniczek nie ma już siły ustawić szkła.
Ustawiłem ręcznie i w moim przypadku nie ruszam lusterek - tyle że tym samochodem jeżdżę tylko ja więc nie ma potrzeby zmieniania ustawienia...
Elektryczne też pasuje.Kiedyś przymierzałem w sklepie. Jednak lusterka od rovera róznią się wyglądem od tych hondowskich.
Elektryczne też pasuje.Kiedyś przymierzałem w sklepie. Jednak lusterka od rovera róznią się wyglądem od tych hondowskich.
Tak - łaczenie lusterka z trójkątem jest "cienkie" w Roverze, podczas gdy w Hondzie jest "grube"...
bo mam właśnie taki kłopot mam dwa inne lusterka w aucie jedno jest gładziutkie oryginalne od hondy a drugie przez środek idzie taki jak by wypukły pasek ok 5cm i jest świecące gdzie hondowskie jest matowe. Nie wiem teraz do którego dobrać heh Hondowskie jest dość drogie a potrzebuje w sumie samej obudowy bo środek i szkło działa bez zarzutu.