Zobacz pełną wersję : wnętrze
skoro dział styling to powiedzcie mi Ludziska jak moge zrobić wnętrze fury ? moim pomysłem jest żeby środek przemalować na czarny + folete i boczki czarno czerwone + gałka skunk'a wiem też że będe przerabiać w tej sposób http://img147.imageshack.us/img147/6407/0602caecivic07z.th.jpg (http://img147.imageshack.us/my.php?image=0602caecivic07z.jpg) jakieś sugestie porady ?? aha siedziska przód i tył będą z jakiegoś vti więc typowych kubełkowe już odpadaja
pozdro
możesz tak zrobić. Nie do końca rozumiem Twoje pytanie
no fakt mały chaos...więc tak chce przerobić wnętrze tu mam pomysł żeby był czarno-czerwony. Na pewno środkowy panel jak wyżej, fotele (przód tył od Vti) obszyte na czarno czerwony i materiał na boczkach. ale co z resztą ? czy całą deske i plastiki walnąć na czerń ? jakies sugestie ? aha i co ot np z osłonami słupków
jeśli chodzi o osłony słupków, to jest kwestia gustu. Ja osobiście wolę jasne, ale znajda się ludzie, któzy wolą ciemne ;) Weź sobie czarny materiał, załóż na sztukę na słupek i pojeździj chwilę. Będziesz miał niejakie pojęcie, czy czarny w tym miejscu Cię drażni, czy nie.
Taki panel środkowy będzie wymagał sporej ingerencji w układ wentylacji. Wszystkie cięgna są zastąpione silniczkami elektrycznymi.
Deskę możesz włożyć od EK4 (czarna) albo polakierować czarnym VHT. Przy takim zestawieniu kolorystycznym na pewno będzie to fajne uzupełnienie.
Inny pomysł na konsolę środkową (troszkę podobny do tego) możesz oglądnąć w moim wątku. Co prawda ja zostałem przy kolorze pozostałych plastików fabrycznym (ciemny szary) ;)
no też zaje tyle że ja nie będę się bawić w monitory, a znowu jak tam wrzuce dodatkowe wskaźniki to będzie za jasno chociaż zawsze można się pobawić podświetleniem albo radio przenieść tam gdzie chce a w miejsce tego wstawić owe zegary, ze środkowych kratek nie korzystam więc gdzieś w środku wstawić plastik i strumień wiatru będzie szedł ot np na szyby czy nogi