Zobacz pe³n± wersjê : Seryjne radio hondy - jak je wyj±æ
mam problem jak usun±æ seryjne radyjko hondy w hondzie MB2 z99roku /kaseciak/
moze ktos juz to przerabial i cos poradzi
help
zi± potrzebne sa dwie blaszki, ktore umieszczasz po bokach i wyciagasz sobie radyjko
podjedz do ASO niech Ci wyjma, jak trafisz na spoko ludzi to zrobia to GRATIS
pozdrossss
albo podjed¼ na spota i najpierw powiedz, ¿e bêdziesz to siê we¼mie to co potrzeba :)
albo podjed¼ na spota i najpierw powiedz, ¿e bêdziesz to siê we¼mie to co potrzeba :)
moze uda mi sie wpasc na spota w srode ale jeszcze tego niewiem zalezy od planu w poniedzialek bede wiedzia³ :) i dam znac dzieki za pomoc :)
zi± potrzebne sa dwie blaszki, ktore umieszczasz po bokach i wyciagasz sobie radyjko
mojje radio zza oceanu tak latwo nie chcialo wyjsc :/ trzeba bylo rozebrac dol konsoli i odkrecic dwie sruby mocujace je do stelarza deski.
i prawdopodobnie jest w tym przypadku
moze uda mi sie wpasc na spota w srode ale jeszcze tego niewiem zalezy od planu w poniedzialek bede wiedzia³ :) i dam znac dzieki za pomoc :)
Na tym spocie mnie nie bêdzie, wiêc lepiej zaplanuj przysz³y tydzieñ i daj znaæ SMSem czy wzi±æ graty :)
!!!!! POMOCY !!!!!
dzi¶ chcia³em wyj±æ radyjko i sie nie uda³o
czy kto¶ rozkrêca³ panel ¶rodkowy w MB2 ?????
wiem ¿e trzeba wyj±æ przyciski od ogrzewania szyby i od awaryjnych i tam s± 2 ¶rubki
kolejne dwie s± po bokach panela
i teraz mam pytanko czy ¶roby które s± pod za¶lepk± pod rêcznym te¿ trzeba wykrêcaæ czy nie ????? a je¶li tak to czym je wykrêciæ bo ¶rubokrêtem nie idzie
chcia³bym dzi¶ to zrobiæ ale niestety prace utknê³y w martwym punkcie
prosze pomó¿cie
teraz mam pytanko czy ¶roby które s± pod za¶lepk± pod rêcznym te¿ trzeba wykrêcaæ czy nie ????? a je¶li tak to czym je wykrêciæ bo ¶rubokrêtem nie idzie
Niestety je¶li chcesz zdj±æ ¶rodkowy panel musisz odrêciæ ¶ruby pod rêcznym...mi niechwalac siê uda³ siê ten wyczyn ¶rubokrêtem :)
Z radiem mam podobny problem chcia³bym je bezbole¶nie wyj±æ. Jak zdobyæ blaszki do wyci±gniêcia radyjka? By³bym wdziêczny za wskazówki :)
Niestety je¶li chcesz zdj±æ ¶rodkowy panel musisz odrêciæ ¶ruby pod rêcznym...mi niechwalac siê uda³ siê ten wyczyn ¶rubokrêtem n
Z radiem mam podobny problem chcia³bym je bezbole¶nie wyj±æ. Jak zdobyæ blaszki do wyci±gniêcia radyjka? By³bym wdziêczny za wskazówki n
ni sie w ten weekend uda³o wyj±æ radio ale co mnie zdziwi³o wczale nie by³o przykrêcone bo nie mog³o byæ !!!!
a niemog³o byæ bo u mnie ¿eny rozebrac ten ca³y panel to jest jeszcze taka jedna fajna ¶rubka na samym ¶rodku pod radiem co mnie bardzo zdziwi³o bo ka¿dy pisa³ ¿e jest tylko 6 ¶rub a tu siê okzauje ¿e jest jeszcze jedna
a co do blaszek to ja to wyciagnolem zwyk³ymi blaszkami takimi co znalaz³em w domu akurat pasow±³y na wymiar :)
ale jak pogadasz z ppm702 to wiem ¿e on sie oferowa³ ¿e podrzuci takie blaszki na spot
blaszki mogê wzi±æ, ale do Pioneera ;) Ka¿de inne da siê wyj±æ "domowymi metodami" (zreszt± pioneer te¿ ;)
zreszt± pioneer te¿
popieram bez blaszek piornier da³ siê wyj±æ :)
czego nie moge powiedzec o blaszkach do tego przystosowanych :)
Moje radyjko to kasetowy Blaupunkt i wyszedl bez problemu przy pomocy czterech odpowiedniej grubosci gwozdzi :) Mam nadzieje ze nikt nie bedzie korzystal z tej wiedzy w nieodpowiedni sposob ;)
Pozdrawiam