Zobacz pełną wersję : Pomysl na fele do Sedana
Jako ze hanka mi sie nie podoba na Buddy clubach chce je zmienic na inne bardziej pasujace do sedna i teraz prosba do was zebyscie mi doradzili jakie kupic, bo znow nie mam pojecia
moje wymagania
minimum 16" szerokosc 7" ET 38-42
widze na sedanie biorac np. z oferty felg rota: model slip stream, subzero, grid, wariant kolorystyczny samemu w zaleznosci od upodoban, pozdro
dlatego chce zmenc ponewaz gun metal na moch wyglada jak bym jezdzil na 14" a nie 16"
Paweł, o 16" to już Ci powiedziałem co myślę ;) Pod B serią 17" swobodnie da radę, a za tą kasę nie znajdziesz lepszej oferty...
Buddy Club może wyglądać męsko.
Jak bym dostał w marcu tyle premii ile bym chciał to wybrałbym model P1 Racing II+ 17 cali.
Felga elegancka, prosta i ze stylem. Żadne balonowe wypustki tylko gruby i zacny look ;)
http://www.r1concept.com/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&Itemid=49&category_id=4&product_id=47
sublove ty masz srebne auto i dlatego u ciebie gun metal wyglada rewelkacyjnie wiem bo u blaina zakladalismy moje i bylo malina
u mnie z racji ciemnego koloru juz szalu nie robi dlatego chce zmienic lub w ostatecznosci przemalowac moze wtedy optycznie beda wieksze
Wiem, że masz obawy przed gunmetal bo faktycznie optycznie pomniejszają w takim setupie auto... Ale te BC co załączyłem proponowałem Ci w czarnym kolorze ze srebrnym lipem... Czarny to nie gunmetal ;)
PS.
Sądzę, że przy rozmiarze 17" srebrny lip określiłby powagę rozmiaru laka i byłoby ciekawie, wartoby tutaj mały VT zrobić.
chce zostac w 16"
generalne mysle nad zmana ale w ostatecznosci mysle nad przemalowane moich albo w bialy albo w zloty
ja to bym uderzył troszkę w wagę i w szerokośc mniejszą....
a reszta to i tak kwestia gustu osobistego...
ps. IMO gun metal to najjfajniejszy i najpraktyczniejszy kolor... ale to tylko IMO :)
Lcfr masz racje mi tez sie podobal jak wybieralem nowe felgi ale niestety po zalozenu okazalo sie ze sa za ciemne u gina w kolorze auta
moja hanka sie nie sciga tylko ma wygladac :D
17':D
http://www.upgrademotoring.com/wheels/equip03g.gif
moja hanka sie nie sciga tylko ma wygladac :D
ale chyba jeżdzic musi....
a 7ka w cvc to szału w prowadzniu nie robi .... :)
Jak chcesz żeby wyglądała to może jakieś białe. Nieźle pasują do ciemnego zielonego i granatu.
a co do złotego to ja bym nie malował, średnio to wygląda. Ale to już kwestia gustu
17':D
http://www.upgrademotoring.com/wheels/equip03g.gif
mnie sie podoba ale w 16 cal
albo w bialy albo w zloty
Ja bym był za złotym :D Co prawda nie BC ale złote wiatraki przy zielonym kolorze możesz ocenić sobie w moim profilu jak pasują (strona 33) :)
Ewentualnie w "łódzkim / relacje ze spotkań" (strona 48) też się nawinęło kilka fotek mojego sztucla na nowych-starych felgach :)
no i Panie i Panowie macie jakies genialne pomysly co do felg bo nie mam na czym jezdzic w tym sezonie
ja bym osobiście przemalował te felgi co masz teraz na biało będzie na pewno pasowałoi taniej :p bo felga jest w sama w sobie bardzo ładna ale niestety ginie tak jak sam pisałeś z tym kolorem :) z reszta w połączeniu z tym kolorem powstanie fajny kontrast i felunek będzie się wyróżniał;) co de felgi ze zdjęcia to fajna owszem ale nie w tym kolorze i gabarycie auta a przede wszystkim żeby było kozak z nią to musi być konkret gleba :D wtedy jest ładnie ;)
gleba to ja mam sporawa wec problemu z tym niema pozatym BC juz nie ma
gleba tak ale w sedanie raczej by te felgi gineły widziałbym je w czymś mniejszym :) tak mi sie wydaje hehe
a co myślisz nad dragwheelsami?? np.DR-9 w kolorze czarnym albo zlotym bardziej osobiscie bym wolał zlote??
http://www.dragwheels.pl/new/kolekcja.php
mowie tu oczywiscie o 16:)
komar!!
myslalem ale kumpel ma je w 15" i szczerze wyg;ladaja jak by mial 14 zalozone
Rikoo, gunmetal też będzie dobrze na ciemnym kolorze wyglądał, tylko musisz dobry wzór felgi wrzucić. Taki, żeby ramiona szły daleko, czyli bez rantu. Takim przykładem będzie Rota Torque/ Dragwheels DR-31 lub Ultralite G-Spec.
teraz mysle nad tenzo w kolorach braz albo bialy tylko niewiem ktory model jeszcze
Często myjesz swój samochód?? hehe bo utrzymanie białej felgi w czystości będzie ciężkie ;) ale jest do zrobienia :) jak założyłem swoje to się nawet nie spodziewałem że tak wszystko na nich widać :p najgorsze jak pies osika koło :rolleyes:
w kazdym razie jak wybierać to wybierz białe ale bez żadnego lipa :D
Jesli temat juz nie aktualny to sory,
ale tak mi wpadło do głowy - w NeedForSpeed Underground jest qpeta, moze to nie sedan - ale jest duży wybór felg w róznych rozmiarach i dowolnych kolorach.
W garażu można oglądać pod dowolnym kątem założone felgi, zmieniać kolory nadwozia, felg itd...
Niby tylko gra, ale moze sie przydać do wizualizacji efektu który chce sie osiągnac
pozdr!