Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Pomysl na fele do Sedana

Rikoo
22-03-09, 20:41
Jako ze hanka mi sie nie podoba na Buddy clubach chce je zmienic na inne bardziej pasujace do sedna i teraz prosba do was zebyscie mi doradzili jakie kupic, bo znow nie mam pojecia

moje wymagania

minimum 16" szerokosc 7" ET 38-42

yuma
22-03-09, 23:07
widze na sedanie biorac np. z oferty felg rota: model slip stream, subzero, grid, wariant kolorystyczny samemu w zaleznosci od upodoban, pozdro

Rikoo
23-03-09, 07:40
dlatego chce zmenc ponewaz gun metal na moch wyglada jak bym jezdzil na 14" a nie 16"

ppm702
23-03-09, 14:06
Paweł, o 16" to już Ci powiedziałem co myślę ;) Pod B serią 17" swobodnie da radę, a za tą kasę nie znajdziesz lepszej oferty...

sublove
23-03-09, 15:15
Buddy Club może wyglądać męsko.
Jak bym dostał w marcu tyle premii ile bym chciał to wybrałbym model P1 Racing II+ 17 cali.

Felga elegancka, prosta i ze stylem. Żadne balonowe wypustki tylko gruby i zacny look ;)

http://www.r1concept.com/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&Itemid=49&category_id=4&product_id=47

Rikoo
23-03-09, 15:18
sublove ty masz srebne auto i dlatego u ciebie gun metal wyglada rewelkacyjnie wiem bo u blaina zakladalismy moje i bylo malina

u mnie z racji ciemnego koloru juz szalu nie robi dlatego chce zmienic lub w ostatecznosci przemalowac moze wtedy optycznie beda wieksze

sublove
23-03-09, 15:25
Wiem, że masz obawy przed gunmetal bo faktycznie optycznie pomniejszają w takim setupie auto... Ale te BC co załączyłem proponowałem Ci w czarnym kolorze ze srebrnym lipem... Czarny to nie gunmetal ;)

PS.
Sądzę, że przy rozmiarze 17" srebrny lip określiłby powagę rozmiaru laka i byłoby ciekawie, wartoby tutaj mały VT zrobić.

Rikoo
23-03-09, 20:04
chce zostac w 16"

generalne mysle nad zmana ale w ostatecznosci mysle nad przemalowane moich albo w bialy albo w zloty

Lcfr
23-03-09, 20:35
ja to bym uderzył troszkę w wagę i w szerokośc mniejszą....
a reszta to i tak kwestia gustu osobistego...

ps. IMO gun metal to najjfajniejszy i najpraktyczniejszy kolor... ale to tylko IMO :)

Rikoo
23-03-09, 20:49
Lcfr masz racje mi tez sie podobal jak wybieralem nowe felgi ale niestety po zalozenu okazalo sie ze sa za ciemne u gina w kolorze auta

moja hanka sie nie sciga tylko ma wygladac :D

bcn
23-03-09, 21:24
17':D
http://www.upgrademotoring.com/wheels/equip03g.gif

Lcfr
23-03-09, 21:27
moja hanka sie nie sciga tylko ma wygladac :D
ale chyba jeżdzic musi....
a 7ka w cvc to szału w prowadzniu nie robi .... :)

marv
23-03-09, 21:28
Jak chcesz żeby wyglądała to może jakieś białe. Nieźle pasują do ciemnego zielonego i granatu.
a co do złotego to ja bym nie malował, średnio to wygląda. Ale to już kwestia gustu

wlo
23-03-09, 22:09
17':D
http://www.upgrademotoring.com/wheels/equip03g.gif

mnie sie podoba ale w 16 cal

spychu
25-03-09, 00:29
albo w bialy albo w zloty
Ja bym był za złotym :D Co prawda nie BC ale złote wiatraki przy zielonym kolorze możesz ocenić sobie w moim profilu jak pasują (strona 33) :)

Ewentualnie w "łódzkim / relacje ze spotkań" (strona 48) też się nawinęło kilka fotek mojego sztucla na nowych-starych felgach :)

Rikoo
11-04-09, 18:23
no i Panie i Panowie macie jakies genialne pomysly co do felg bo nie mam na czym jezdzic w tym sezonie

komar!!
12-04-09, 13:25
ja bym osobiście przemalował te felgi co masz teraz na biało będzie na pewno pasowałoi taniej :p bo felga jest w sama w sobie bardzo ładna ale niestety ginie tak jak sam pisałeś z tym kolorem :) z reszta w połączeniu z tym kolorem powstanie fajny kontrast i felunek będzie się wyróżniał;) co de felgi ze zdjęcia to fajna owszem ale nie w tym kolorze i gabarycie auta a przede wszystkim żeby było kozak z nią to musi być konkret gleba :D wtedy jest ładnie ;)

Rikoo
12-04-09, 13:35
gleba to ja mam sporawa wec problemu z tym niema pozatym BC juz nie ma

komar!!
13-04-09, 14:31
gleba tak ale w sedanie raczej by te felgi gineły widziałbym je w czymś mniejszym :) tak mi sie wydaje hehe
a co myślisz nad dragwheelsami?? np.DR-9 w kolorze czarnym albo zlotym bardziej osobiscie bym wolał zlote??
http://www.dragwheels.pl/new/kolekcja.php
mowie tu oczywiscie o 16:)

Rikoo
13-04-09, 17:12
komar!!

myslalem ale kumpel ma je w 15" i szczerze wyg;ladaja jak by mial 14 zalozone

havok
13-04-09, 17:57
Rikoo, gunmetal też będzie dobrze na ciemnym kolorze wyglądał, tylko musisz dobry wzór felgi wrzucić. Taki, żeby ramiona szły daleko, czyli bez rantu. Takim przykładem będzie Rota Torque/ Dragwheels DR-31 lub Ultralite G-Spec.

Rikoo
13-04-09, 18:33
teraz mysle nad tenzo w kolorach braz albo bialy tylko niewiem ktory model jeszcze

komar!!
14-04-09, 18:36
Często myjesz swój samochód?? hehe bo utrzymanie białej felgi w czystości będzie ciężkie ;) ale jest do zrobienia :) jak założyłem swoje to się nawet nie spodziewałem że tak wszystko na nich widać :p najgorsze jak pies osika koło :rolleyes:
w kazdym razie jak wybierać to wybierz białe ale bez żadnego lipa :D

r3x
07-05-09, 03:19
Jesli temat juz nie aktualny to sory,
ale tak mi wpadło do głowy - w NeedForSpeed Underground jest qpeta, moze to nie sedan - ale jest duży wybór felg w róznych rozmiarach i dowolnych kolorach.
W garażu można oglądać pod dowolnym kątem założone felgi, zmieniać kolory nadwozia, felg itd...
Niby tylko gra, ale moze sie przydać do wizualizacji efektu który chce sie osiągnac
pozdr!