Zobacz pełną wersję : 4G63 swapy :)
To bardzo interesujace - 4G63 z Mitasubiszi w civie :)
No i pomyslowy typ
"Hyundai valve cover......tell people it is hyudai powered if their ricers they will believe it!"
http://i5.photobucket.com/albums/y155/ibballin24s/TJCivic001.jpg http://i5.photobucket.com/albums/y155/ibballin24s/TJCivic020.jpg http://i5.photobucket.com/albums/y155/ibballin24s/TJCivic008.jpg http://i5.photobucket.com/albums/y155/ibballin24s/TJCivic007.jpg
[ Dodano: Czw 16 Lut, 2006 ]
TUTAJ JESST JESZCZE CRX :)))))
http://www.honda-tech.com/zerothread?id=1509995&page=1
no ladnie ladnie, a jaka smoc tam drzemie ?
krystianITR
16-02-06, 23:07
Potencjał bije z tego auta :D
nie wiem jaka, niewazne, ale wez teraz policz ze 500 KM zrobisz za mnije kasy niz z B1X :)
i o taka odpowiedz mi chodzilo :shock: Respect
Cichociemne są najlepsze... 8)
niezla jaja
na upartego zakladasz dekiel hondy i nikt sie nie pozna ze "cos jest nie tak"
mówisz i masz - Pony turbo: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=85662766
niezły śmietnik...
nawet silnik krzywo...
zresztą znam takiego jednog co chciał to osadzić i... troche mu nie wyszło... od 2ch lat :D
na upartego zakladasz dekiel hondy i nikt sie nie pozna ze "cos jest nie tak"
Teraz to troche poleciałeś Tomku. :wink: W Warszawie tez jezdzi Mitsu z deklem od Hyundai`a. :smile:
to sie mozna naciąc...kurde blaszka...
A z 4G92 MIVEC są swapy? :)
zresztą znam takiego jednog co chciał to osadzić i... troche mu nie wyszło... od 2ch lat
chyba lepiej niz 2 lata
jakby ktoś chciał to jest do wzięcia kompletny silnik 4G63 w bonusie z budą colta. Cena jakies 8 tys do negocjacji.
Projekt z góry nie miał szans powodzenia. Nie można brać się z taki swap będąc na garnuszku u mamusi :P
Technicznie swap z silnikiem od eclipse w cifie to nie jest taka trudna operacja. Sprawę ułatwia podobny układ i ułożenie silnika - rzedowa czwórka ze skrzynią w prawej stronie...
jak ty wyliczylesz te 8tysi :shock:
buda w tym stanie to sie nadaje tylko na papier (i to bez OC za XXXlat) za 1500 a niekompletny, niesprawny silnik to moze 1800zl
:lol:
Inny ciekawy SWAP w V gen
http://www.maxrev.de/files/dscf0055_111.jpg
jak ty wyliczylesz te 8tysi :shock:
buda w tym stanie to sie nadaje tylko na papier (i to bez OC za XXXlat) za 1500 a niekompletny, niesprawny silnik to moze 1800zl
4g63t i to jeszcze 6bolt :grin:
+
jajko :grin:
=
:twisted:
fajnie nie fajnie...
dokladasz turbo + kilka gadżetów do B16 i masz to samo a nawet lepiej :!:
tak dla sprostowania ten silniczek ma 150 km a dokladnie 148 z czyms... w eclipse jest taki sam tylko ze w japonskim nie amerykancu... ale powiem ci ze bajer fajny...
tak dla sprostowania ten silniczek ma 150 km a dokladnie 148 z czyms... w eclipse jest taki sam tylko ze w japonskim nie amerykancu... ale powiem ci ze bajer fajny...kochany w czerwonym jest 4g63t :twisted:
widze skarbie ale ktos se to turbo wsadzil do tego czerwonego cacka seryjny 4g63t ma 214km
:570:
tam jest 4g63t i tyle
masz racje 100% ale seryjnie ten silnik nie mial turbo i o to mi chodzi... TUNING ktos zamontuwal turbo!! zreszta to nie istotne...
4g63 - 148km
4g63T - 214km
jeszcze sa chryslery 150 konne (ponoc nie do zdarcia)
widze skarbie ale ktos se to turbo wsadzil do tego czerwonego cacka seryjny 4g63t ma 214km
o czym ty gadasz czlowieku
tam siedzi seryjnie juz uturbiony silnik, a to ze ktos go dodatkowo zmodyfikowal do duzo wiekszej mocy to inna bajka
wiec jakie turbo wsadzil ?
masz racje 100% ale seryjnie ten silnik nie mial turbo i o to mi chodzi... TUNING ktos zamontuwal turbo!! zreszta to nie istotne...
4g63 - 148km
4g63T - 214km
jeszcze sa chryslery 150 konne (ponoc nie do zdarcia)
dear retard!!
kurfa, tam siedzi 4g63 z evo - taki silnik, co fabrycznie ma turbo mondralo, no chyba ze wg ciebie w EVO nie ma turbo fabrycznie :roll:
jakies male nie porozumienie wdarlo sie w ten temat
:570:
no chyba ze wg ciebie w EVO nie ma turbo fabrycznie :roll:
chlopie zrezygnuj z tego stwierdzenia bo jest tak smieszne ze az glupie.... nie widziales nigdy lancera z silnikiem 2.0 16v bez turbo ?? 1.8 8v 2.0 D ??? marka czy nawet model nie oznacza ze ma turbo! i uwiez mi ze byly lancery z silnikim 4G63 bez T moge sie mylic moze ten silnik w tym czerwonym mial seryjnie turbo OK ale na prawde 4g63 wyglada nieco inaczej kiedys bardzo interesowal mnie ten silniczek... Dobra koniec klotni bo nie o tym jest temat...ja odpuszczam RESPECT
no tak wszystko sie zgadza, jest 4g63 bez turbo i jest 4g63t z turbo i akurat ten jest w czerwonym jajku
nie widziales nigdy lancera z silnikiem 2.0 16v bez turbo ?? 1.8 8v 2.0 D ???
ale chyba wyraznie drukowanymi napisal
EVO
moze i nie jestem zbyt wyedukowany w tym temacie ale EVO z 2.0 D nie widzialem...
No a tak pozatym to calkiem w cyc ten civic.
no chyba ze wg ciebie w EVO nie ma turbo fabrycznie :roll:
chlopie zrezygnuj z tego stwierdzenia bo jest tak smieszne ze az glupie.... nie widziales nigdy lancera z silnikiem 2.0 16v bez turbo ?? 1.8 8v 2.0 D ??? marka czy nawet model nie oznacza ze ma turbo! i uwiez mi ze byly lancery z silnikim 4G63 bez T moge sie mylic moze ten silnik w tym czerwonym mial seryjnie turbo OK ale na prawde 4g63 wyglada nieco inaczej kiedys bardzo interesowal mnie ten silniczek... Dobra koniec klotni bo nie o tym jest temat...ja odpuszczam RESPECT
ale to "t" tu niewiele wnosi bo kazdy idiota wie ze chodzi o silnik z evo bo jaki bylby sens wkladania innego hmm? Masz problemy z koncentracja czy mama witamin nie dala? 4g63 to 4g63 czy z literka t czy nie. Jakos ty jako jedyny nie kumasz ocb albo jestes w wieku 14-16 lat tzw. wiek buntu. :lol:
nie bulwersuj sie tak stary bo nie o to chodzi! 4G63 4G63T to dwa rozne silniki!!! inny wal inne tloki inna glowica!!! jak masz ochote to poszukaj troche w internecie i znajdziesz wszystko!!! powiem tylko tyle ze jestes zupelnym amatorem i klocisz sie o byle gowno nie majac racji ja nie mam takiego zamiaru... i zapamietaj sobie ze LANCER nie oznacza moc!!! i chyba kazdy sie tu zgodzi ze model auta to jeszcze nic nie znaczy...
LANCER nie oznacza moc!!! O tym kazdy wie i dlatego ITR napisal ze silnik pochodzi z EVO, a jak wiadomo nie kazdy lancer to evo ... koniec w temacie moim zdaniem.
nie bulwersuj sie tak stary bo nie o to chodzi! 4G63 4G63T to dwa rozne silniki!!! inny wal inne tloki inna glowica!!! jak masz ochote to poszukaj troche w internecie i znajdziesz wszystko!!! powiem tylko tyle ze jestes zupelnym amatorem i klocisz sie o byle gowno nie majac racji ja nie mam takiego zamiaru... i zapamietaj sobie ze LANCER nie oznacza moc!!! i chyba kazdy sie tu zgodzi ze model auta to jeszcze nic nie znaczy...
przeczytaj cały ten temat i czy gdziekolwiek jest napisane że lancer ma moc bo sie tak nazywa ?
czy nie jest wyraznie napisane juz na poczatku ze to silnik 4G63T :?: T jak Teresa, żeby było jasne.
Ludzie z którymi się tutaj kłócisz, doskonale wiedzą co to za silnik, nie musisz się przed nimi przechwalać wiedzą internetową
dziwne, że jakośtylko do ciebie nie docierają proste słowa, a inni doskonale rozumieją każdy post w tym temacie
ja jestem zupelnym amatorem a ty jestes totalnym kaleką obycia, bo jak ktos mowi ze 4g63 z evo to nie musi pisac 4g63t i wiesz co? NIKT NIE PISZE, wiec chyba tylko ty jestes jedynym profesjonalista na swiecie :lol:
zamykamy :?:
w istocie bo chlopak widac dawno nie mial kobiety... ale chlopa (zalezy co lubi) :lol: