Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : [b]podświetlane kierukowskazy[/b]

BlackCoupe
19-03-09, 12:46
Witam !!!
Zauważyłem że niektórzy w Hani robią fajny efekt wizualny , dotyczy on podświetlenia ale delikatnego przednich lam kierunkowskazów(oczywiscie JDM kierunki podswietlane).:D

WIE KTOŚ MOŻE JAK ZROBIĆ INSTALACJE CZY POD CO PODCZEPIĆ ŻEBY BYŁ TAKI EFEKT ???
MOIM ZDANIEM TO POD ŚWIATŁA MIJANA TRZEBA SIĘ WPIĄĆ ALE NIE JESTEM PEWNIEN , NO I JAKA ŻARÓWKA TAM POWINNA BYĆ???
z góry dzięki za podpowiedzi :)

kris-cf
19-03-09, 16:44
Najprosciej jest wpiąć sie w kable od postojówek, a jaka dasz zarówke zalezy od tego jak mocno ma podswietlac,mysle ze 3W w zupełnosci wystarczy.

sebush
19-03-09, 20:58
kupujesz oprawki na zarowki dwuwloknowe - wlokno 5W podpinasz pod postojowki a 21W pod kierunek ;)

Nowy Kubi
20-03-09, 11:14
kupujesz oprawki na zarowki dwuwloknowe - wlokno 5W podpinasz pod postojowki a 21W pod kierunek

USDMy I CAnady tak dokładnie mają. Nie ma pozycji w reflektorze, tylko 2 włókna w kierunku.
Mówię o Vg

sublove
20-03-09, 15:50
Ty, a w momi 6gen ciekawe jakby to wyszło :D

pawlak91
21-01-12, 18:44
Witam. Piszę odnośnie podświetlanych amberów. Czy mógłbym prosic o schemat? Z góry dziekuje i Pozdrawiam

PlushaQ
22-01-12, 02:06
3 lata… nieźle spleśniałego kotleta odgrzałeś.
Schemat? Do czego?
Dział "Zrób to sam" i szukaj podświetlanych amberów.

SorryAleNiChu
22-01-12, 11:56
Witam. Piszę odnośnie podświetlanych amberów. Czy mógłbym prosic o schemat? Z góry dziekuje i Pozdrawiam

Odpowiedz już padła w temacie.

kupujesz oprawki na zarowki dwuwloknowe - wlokno 5W podpinasz pod postojowki a 21W pod kierunek ;)

pawlak91
22-01-12, 15:30
3 lata… nieźle spleśniałego kotleta odgrzałeś.
Schemat? Do czego?
Dział "Zrób to sam" i szukaj podświetlanych amberów.

Jak bym otworzył nowy temat tak banalny zresztą to bym spotkał się chyba z linczem no nie? :P

Kondraczek
22-01-12, 21:15
Jak bym otworzył nowy temat tak banalny zresztą to bym spotkał się chyba z linczem no nie? :P
No to pewnie byś się dowiedział, że taki temat juz jest i żebyś szukał.
Nie ma żadnego schematu, przecinasz kabelek z + od pozycji, wpinasz się w niego kabelkiem z oprawki 2włóknowej i po sprawie. Proste jak pier******
Schematy to się zaczynają jak byś chciał je sobie oddzielnie włączać i wyłączać.

PlushaQ
23-01-12, 00:42
Schematy to się zaczynają jak byś chciał je sobie oddzielnie włączać i wyłączać.

Sraty, pierdy… :D Dłużej zajęłoby narysowanie tego niż przeciągnięcie kabli, polutowanie i +12 ;d

Kondraczek
23-01-12, 10:39
Sraty, pierdy… Dłużej zajęłoby narysowanie tego niż przeciągnięcie kabli, polutowanie i +12 ;d
Dla mnie i dla Ciebie i pewnie dla wielu innych tak, ale skoro kolega się pyta, to raczej nie wie jak to zrobić. A takich wypadkach kawałek kartki z rysunkiem wiele ułatwia.

marczes82
23-01-12, 13:49
trzymaj Kondraczek

http://www.civic5g.pdg.pl/silnik.php?art=pozycja

pawlak91
23-01-12, 16:57
trzymaj Kondraczek

http://www.civic5g.pdg.pl/silnik.php?art=pozycja

Dzięki wielkie! ( to miało byc dla mnie) :)