PDA

Zobacz pełną wersję : drzwi 5 gen problem

Abram
18-03-09, 14:17
Witam wszystkich

Mam taki problem wymieniam drzwi kierowcy w coupe 5 gen i znalazlem lewe gołe drzwi tylko ze od wersji angielskiej czyli byly to drzwi pasazera i tu pytanie.. Czy nie bedzie problemu z przelożeniem calego mechanizmu szyb elektrycznych centralnego itp czy otwory sie zgadzaja i mozna smialo je brac czy cos sie moze roznic??

Z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam;)

Jarek104
18-03-09, 16:04
nie powinno się różnić tak na logikę...

Mechanizm szyby taki sam, centarlny też.. jedyna różnica to więcej kabelków od szyb (dwa sterowniki)

gruszkin
18-03-09, 17:21
no i seryjny moduł centralnego zamka jest w którys drzwiach, chyba wlasnie kierowcy, i nie jestem pewien na stówe czy w obu są takie same dziury.

Abram
19-03-09, 12:05
no i seryjny moduł centralnego zamka jest w którys drzwiach, chyba wlasnie kierowcy, i nie jestem pewien na stówe czy w obu są takie same dziury.

Wlasnie o to chodzi.. moze ktos mial stycznosc z takimi drzwiami z wersji angielskiej i moze sie wypowiedziec??

pppawelek
19-03-09, 15:57
moduł centralnego zamka przełóż sobie do środka samochodu, nie będzie Ci zamakał, bo przy przekładaniu nigdy nie złożysz tego tak jak oryginalnie było i moeze Ci sie tam wilogoc dostawać...

karpik85
19-03-09, 16:31
ja bym nie powiedział, że przełożenie modułu to taka prosta sprawa, do niego wchodzi kilkanaście kabli, czyli trzeba by całą wiązke przerabiać.