winre
15-03-09, 20:21
Witam
Jest to moje pierwsze zapytanie wiec prosze o wyrozumialosc
Mianowicie zakupilem alarm Stig 46 z dodatkowym centralnym zamkiem dla Mojego EJ2
przed podlaczeniem zamka do ciegna zamykania drzwi (w srodku) wszystko dzialalo normalnie
Czyli zamykajac drzwi kierowcy automatycznie zamykaly sie drzwi pasazera
Po zamontowaniu centralnego i kilku krotnym otworzeniu... Klapa 2 drzwi nie chcialy sie otworzyc ani zamknac.
W drzwiach kierowcy jest czujnik otworzenia drzwi (tak sadze) ktory podaje impuls do sterownika( w moim przypadku taka dosyc duza zielona puszka z kosta przewodow) w drzwiach kierowcy ktory steruje centralnym w 2 drzwiach
Niestety probowalem wszystkiego aby jakos ozywic centralny w 2 drzwiach i nic... Dziala tylko wtedy gdy podam impuls do sterownika recznie...
W chwili obecnej zamykam drzwi recznie kazde z osobna...
Moze ktos pomoze, mial podobna sytuacje??
Prosze o pomoc mam nadzieje ze nie zapisalem zawile...:cool:
Z gory dziekuje
Jest to moje pierwsze zapytanie wiec prosze o wyrozumialosc
Mianowicie zakupilem alarm Stig 46 z dodatkowym centralnym zamkiem dla Mojego EJ2
przed podlaczeniem zamka do ciegna zamykania drzwi (w srodku) wszystko dzialalo normalnie
Czyli zamykajac drzwi kierowcy automatycznie zamykaly sie drzwi pasazera
Po zamontowaniu centralnego i kilku krotnym otworzeniu... Klapa 2 drzwi nie chcialy sie otworzyc ani zamknac.
W drzwiach kierowcy jest czujnik otworzenia drzwi (tak sadze) ktory podaje impuls do sterownika( w moim przypadku taka dosyc duza zielona puszka z kosta przewodow) w drzwiach kierowcy ktory steruje centralnym w 2 drzwiach
Niestety probowalem wszystkiego aby jakos ozywic centralny w 2 drzwiach i nic... Dziala tylko wtedy gdy podam impuls do sterownika recznie...
W chwili obecnej zamykam drzwi recznie kazde z osobna...
Moze ktos pomoze, mial podobna sytuacje??
Prosze o pomoc mam nadzieje ze nie zapisalem zawile...:cool:
Z gory dziekuje