Zobacz pełną wersję : Czy to prawdziwe VTi
witam wszystkich serdecznie , otoż sprzedalem swoja Hanie EJ9 i mam mozliwość kupna Civic VTi 5D lekko uszkodzonego??? Moje pytanie brzmi czy te ogloszenie http://motoallegro.pl/item579674994_honda_civic_1_8_vti_169km.html przedstawia prawdziwe VTi czy cos tu nie gra..... I czy ktos ma możliwość w okolicy wawy aby podjechal ze mna i obejrzał samochod?? Pozdrawiam :)
a dlaczego ma to nie być VTI:p
co Tobie nie gra w tym ogłoszeniu?
Pewnie że prwdziwe, dodatkowo ma fajne polskóry, takich chyba seryjnie nie montowali.
Ale wbrew pozorom troche jest przy niej robienia. Maska, blotnik, reflektor, zderzak, dokladka, nie wiadomo czy zawieszenie nie ucierpialo,w kolo jak dostala to moze byc tez felga,magiel, do tego lakier. W oczy tez kuje brak tylnego emblematu hondy, ktory zostawia dziurki w klapie po usunieciu, a tu nie ma dziurek i emblematu, moze byc robiony tyl;)Na drzwiach brak naklejek "VTEC DOHC".
Jedź, obejzyj bedziesz wiedzial.
no wlasnie zawieszenie ucierpialo :( felga prosta , brak naklejek moze wskazywac na to ze byla uszkodzona wczesniej. Musze sie wybrac i obejrzec dokladnie z mechanikiem. ciekawe jak silnik chodzi nie mam mozliwosci porownania bo nigdy wczesniej nie jezdzilem B18C4
no wlasnie zawieszenie ucierpialo :( felga prosta , brak naklejek moze wskazywac na to ze byla uszkodzona wczesniej. Musze sie wybrac i obejrzec dokladnie z mechanikiem. ciekawe jak silnik chodzi nie mam mozliwosci porownania bo nigdy wczesniej nie jezdzilem B18C4
Oznaczenia mógł ktoś pościągać celowo, tuning taki ;)
Uderzenie (prawdopodobnie w słup latarni lub inny drąg :D niefartownie bo poszło jak w masło) zatrzymało sie na kielichu zawieszenia, także zawias to raz a prosta buda to dwa, później mogą wychodzić jakieś cuda z ustawieniem geometrii. Przedni pas do wymiany i w sumie cała przednia część "ćwiartki" :rolleyes: Nie chce prorokowac ale sporo zabawy mimo ze nie wygląda źle ;)
Fajne wnętrze, coś takiego było w Type-S na Szwajcarię.
Wnętrze na grubym kozaku. Dopieścić i wszyscy zazdroszczą. ;)
musze z mechanikiem jechac i zobacze co on powie na to , zle nie wyglada ale nie wiadomo jak daleko w srodku jest uszkodzona :( mam nadzieje ze nie jest tragnicznie. a jest cos na co nalezy zwrocic szczegolna uwage w silniku B18C4 w jego pracy ???
Jak w każdym innym czy, ladnie równo chodzi.
Zamykam, bo odpowiedź została podana, a temat zaczyna się przekształcać w kolejny topic z cyklu "Czy warto kupić to auto".