Zobacz pełną wersję : samodiagnostyka nie działa
lukasz43211234
10-03-09, 16:54
witam
czy jest jakaś możliwość sprawdzenia błedów jak zworka samodiagnostyki nie działa w silniku d15b7
A do jakich pinów idą kable od wtyczki samodiagnostyli?
lukasz43211234
10-03-09, 17:33
a drugi ? z tego co wyczytałem to D4 i A24 czy tak?
musisz podac mase na D4, wszystko jedno skad ja wezmiesz...
lukasz43211234
10-03-09, 22:19
spoko juz kumam
Podepne sie do tematu. Mam problem z kontrolka checka, cały czas sie świeci. Po zwarciu miga tylko SRS i nic wiecej. Wczesniej samodiagnostyka działała, zarówno na B2 i B7 Brązowy kabelek D4 ma przejscie i jest podłączony we właściwym miejscu, drugi kabelek ma podana mase.
Podepne sie do tematu. Mam problem z kontrolka checka, cały czas sie świeci. Po zwarciu miga tylko SRS i nic wiecej. Wczesniej samodiagnostyka działała, zarówno na B2 i B7 Brązowy kabelek D4 ma przejscie i jest podłączony we właściwym miejscu, drugi kabelek ma podana mase.
przeciez na tym polega kontrolka checka ze jak jest blad to sie swieci nie?
poszukaj tematu pod tytułem kasowanie bledu srs.
przeciez na tym polega kontrolka checka ze jak jest blad to sie swieci nie?
Nie, powinna migać jesli jest jakiś błąd po zwarciu wtyczki.
przeciez napisales: po zwarciu miga srs, wiec masz blad srsu - sam sie mieszasz.
Ty o jednym, ja o drugim... Chodzi mi o lampke check engine, tą żółtą, srs mnie nie obchodzi bo gaśnie normalnie gdy nie zewre styków.