Zobacz pełną wersję : kontrolka od swiatel
Witam
W swojej hani MB37 mam zamontowane automatyczne zapalanie świateł. Problem jest taki ze te światła nie zawsze chcą się same załączyć, a raczej nie chce zapłacić za jazdę bez świateł. Ponadto nie pali mi się kontrolka ze światła są włączone nawet jak ręcznie je włączę. Pytanie czy mam spalona żarówkę diodę czy co tam jest lub czy to przez system automatycznych świateł. Włączając długie świeci się kontrolka. Pozdrawiam
nie ma kontrolki od swiatel mijania...
mozna powiedziec ze jedyna kontrolka jest podswietlenie zegarow, ale ono wlacza sie juz przy postojowych.
a po za tym no jak bys chcial, to znalazl bys info o tym na forum.
Slawkowski
09-03-09, 10:59
mozna powiedziec ze jedyna kontrolka jest podswietlenie zegarow, ale ono wlacza sie juz przy postojowych.
lub przygaszenie sie zegarka w srodkowej konsoli :)
no wlasnie o nia mi chodzi nie swieci sie na zielono jest tam jakas dioda ktora mozna wymienic ??? dlugie swieca na niebiesko
POSMAK
zrozum, chłopie NIE MA kontrolki od świateł mijania - NIE MA FABRYCZNIE, nic się nie spaliło, nic nie urwało, nawet nikt Ci tego nie ukradł.... po prostu japońce jej tam nie umieścili !!!
chłopaki CI podpowiadają, że jak zapalisz światła postojowe [ a poźniej mijania również ] to podświetlą Ci się zegary [ licznik obrotomierz te sprawy ] oraz ZEGAREK na którym masz godzinę.
..... posmak, umiesz czytac z zrozumieniem? no chyba ze ja nie umiem...
honda nie wprowadzila zadnej kontrolki oznajmujacej kierowce ze ma wlaczone swiatla!
stwierdzili ze ktos kto potrafi poruszac sie autem wie co robi...
to oczym pisalem wyzej ja i kolega Slawek to jedyna rzecz jaka mozna zaobserwowac po przekrecedniu wlacznika swiatel w pozycje swiatel postojowych jak i mijania
ok ok
czyli jednym slowem musze naprawic automatyczne zapalanie swiatel... Dzieki