Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Ludzie pomóżcie:)

Shower
06-03-09, 23:04
Dzisiaj kupiłem radio alpine 9874RR, wyjmuje moje stare, wkładam nowe, podłączam kostki i na atapie podłączenia anteny ZONK!!! Wtyczka jest za gruba i nie chce wejść w gniazdo;/ jak stykne wtyczke z gniazdem to chodzi, wiec gniazda nie pomyliłem. Pomóżcie, dodam ze moja bryczka to CiviC 3D z 96r.

majdan
07-03-09, 00:54
Szkoda, że nie wrzuciłeś zdjęcia końcówki kabla antenowego.
Hm, myslałem, że gniazdo antenowe w radiach jest uniwersalne....

W twoim wypadku rozwiąaniem problemu będzie przejściówka za kilka złotych
- odwiedź najbliższy sklep z elektroniką.
Jeżeli takiej przejściówki nie znajdziesz - daj znac na PW, może coś znajdę.

eM_Zet
07-03-09, 13:09
Dzisiaj kupiłem radio alpine 9874RR, wyjmuje moje stare, wkładam nowe, podłączam kostki i na atapie podłączenia anteny ZONK!!! Wtyczka jest za gruba i nie chce wejść w gniazdo;/ jak stykne wtyczke z gniazdem to chodzi, wiec gniazda nie pomyliłem. Pomóżcie, dodam ze moja bryczka to CiviC 3D z 96r.

Ja z moim 9886R miałem to samo... Nie miałem czasu, żeby szukać przejściówek więc wziąłem osełkę w ręce i jazda :D Po 5 min wtyczka wchodziła :)

ppkss4_
07-03-09, 16:10
sa 4 eodzaje gniazd antenowych, bynajmniej do tej pory tyle spotkalem :) jak kolega wyzej wspomnial sa przejsciowki do kupienia :)

Shower
07-03-09, 22:02
Chłopaki dzięki:) kupiłem przejściówke:) dałem 7zł i jest BIT:D teraz tylko mi powiedzcie jakie głośniki do tego sprzętu kupić:)

ppm702
08-03-09, 18:56
poczytaj przyklejony temat o podobnej treści w dziale i myślę, że wybierzesz dla siebie jakąś propozycję.

Shower
08-03-09, 19:58
No napewno:) nie ciągne tematu:) zamykam:)