Zobacz pełną wersję : Czas Rozstania.. :(
Obawialem sie tej chwili... ale po wielu problemach z moja Hanka, nadeszla chwila w której musialem sie z nia rozstac.. tak tez sie stalo.. Odejchala sobie gdzies daleko... :cry: ogladajac ten widok mialem rozdarte serce... No ale coz takie bywa zycie... Mimo iz bylem z wami od maja '05 to naprawde bylo milo, pomogliscie mi w wielu sprawach.. za to wam naprawde wszystkim dziekuje!!!! Tak jak rozstalem sie z Honda, tak tez opuszczam szeregi hondziarzy!!! Na poczatku wypadalo sie przywitac, dlatego tez pomyslalem ze wypadaloby sie i pozegnac. Nie wiedzialem gdzie to zorbic wiec robie to tutaj na tym forum z ktorego najczesciej korzystalem. Pozdrawiam was wszystkich serdecznie, zyczac szerokosci na drodze, jak najmniej drzew i glosnych wydechow. Pozdrawiam i znikam!!!!
nie kupuj golfa zioom!!! :)
brak odpowoednich funduszy na jakas nowsza Hondke jakbym mal kupic to cos juz 6gen.. to raz
a dwa...zrazilem sie do ciaglego widoku Hanki z podniesiana maska i stojaca wiecznie na kanale.
Nie mowie ze niegdy nie usiade za kiera hondy.. poprostu narazie nie stac mnie na cos czym bym mogl polatac i by mi sie nie pindolilo wiecznie...
Zycze wygranej w jakiejs loterii co bys zostal w klubie :)
Dzieki.. obiecuje ze kiedys tutaj wroce..... czas i fundosze pokaza kiedy!!! Pozdro Ziomy
nie kupuj golfa zioom!!!
Golfa nie kupie w zyciu chyba ze dorobie sie IV GTI :P hehe ale watpie jak bedzie mnie stac na takiego golfa to pewnie kupie jakas Hanuleczke w podobnych PLNach Pozdro
zrazilem sie do ciaglego widoku Hanki z podniesiana maska i stojaca wiecznie na kanale
Moze trafił Ci się niepewny egzemplarz.
Moja pierwsza Honda CRX 87 więcej stała w garażu niż jeździła. Było to jeszcze w tamtym wieku. Ale nie zraziłem się, dozbierałem trochę kaski i kupiłem następną. I do dzisiaj śmigam Hondami i tak chyba już zostanie 8)
Moja ostatnia Hanka też pojechała w poniedziałek z nowym driverem. Może teraz jakieś BMW kupić :P
BMW kupić
E30 1.6 w gazie ;) Musowo
BMW kupić
E30 1.6 w gazie ;) Musowo
BMW padaja na gazie.
szczegolnie 1.6 maja mn. niezbyt twarde glowice jak na gaz.
jak E30 to 318is albo moze Clio 1.8 16V,
ale ja i tak bym kupil nastepna Honde :D:D:D
Kuzyn ales mnie zdradzil normalnie... :sad:
Zycze szybkiego powrotu do najlepszej marki. :)
Powiem tak- nawet gdybym zgubil silnik, stracil kola, nie mogl otworzyc, to tak czy siak, nastepna kupilbym na 100% Honde.
Zycze szybkiego powrotu do najlepszej marki. :)
Powiem tak- nawet gdybym zgubil silnik, stracil kola, nie mogl otworzyc, to tak czy siak, nastepna kupilbym na 100% Honde.
Popieram w 100% :mrgreen:
Popieram w 100%
I ja również. Moja staruszka troche sie sypie, ale.... nie ma jak H.
Ja twz tydzien temu sprzedalem swoja Hanke i tez az serce zabolalo jak odjerzdzala :( Ale za niedlugo bedzie nastepna,mocniejsza :mrgreen:
EEE ja swoją zezłomowałem. I dalej kocham hanie mimo żę wpakowałem w nia jakieś 110% ceny zakupu i dalej się psuła.
ps. Jak ktoś będzie coś słyszał o jakiejś EG6 koło wakacji to prosze o kontakt :)