Zobacz pełną wersję : Skąd takie pręty???
Panowie eksperci pytanie jak w temacie,gdzie mozna dostać takie chromowane pręty czy rurki?czy jest to poprostu pochromowany stalowy drut????Jakieś sugestie?Z góry dzięki
tu foto http://img477.imageshack.us/img477/640/zde0ey.png
ja mam wrazenie ze to aluminium, albo plastik, albo nawet taka gotowa kratownica pasujaca do 5gen.
Jakby to byl chrom to bylby ciemniejszy na zdjeciu bo by odbijal otoczenie.
Poszukaj takich pretow alu w Castoramie... Serio mowie. Np. do mebli kuchennych itp... Tylko troche to moze kosztowac...
DO najblizszej castoramy mam z 80 km, ale jak kiedys bede przejazdem to faktycznie zobacze.I wątpie zeby był to jakis gotowy element,a jak tak to gdzie to dostać :?:
Zgadza sie, znajdziesz takie w castoriamie albo w obi albo w LeroyMerlin. Sa rozne o przekroju kwadratowym okraglym. W wakacje placilem za metrowy pret pare zlotych, chyba wiecej niz 10zl to nie.
DO najblizszej castoramy mam z 80 km, ale jak kiedys bede przejazdem to faktycznie zobacze.I wątpie zeby był to jakis gotowy element,a jak tak to gdzie to dostać :?:
Chlopie, w jakim sensie gotowy element? Przeciez nie kupisz czegos takiego w sklepie z gadżetami do tuningu... To zwykła alumiowa rurka pewnie i muisz sobie gdzies takie kupic i dociąć na wymiar....
prz3mo to nie ja twierdze ze jest to gotowa kratownica :evil: a co do sugestii z tymi marketami to wielkie dzieki za porady.
Przecierz to jest tylko pomalowane :)
W orginalnym zderzaku sa takie prety ale tu sa poprostu wyciete pionowe a poziome pomalowane na chrom.
Tak mi sie wydaje.
pozdr.
Przecierz to jest tylko pomalowane :)
W orginalnym zderzaku sa takie prety ale tu sa poprostu wyciete pionowe a poziome pomalowane na chrom.
Tak mi sie wydaje.
pozdr.
Jesli rzeczywiscie to jest pomalowane to nie chcialbym czegos takiego... Na zywo musi to tandetnie wygladac... :?
Heh moim zdaniem na zdjeciu tez to tandetnie wyglada :)
pozdro.
Heh moim zdaniem na zdjeciu tez to tandetnie wyglada :)
pozdro.
Ja sie nie wypowiadam.... :wink:
Tez mi sie wydaje ze to sa poprzeczki pomalowne na chrom... Lipnie musi to wygladac... :/
Według mnie to nie są tylko pomalowane te poprzeczki ale mniejsza z tym.Koniec tematu
mi sie wydaje ze to albo bedzie pomalowane albo folia Chrom oklejona widziałem cos w tym stylu oklejane i pozal sie boze wygladało nie estetycznie i tandetnie a co do hani z foty to to bankowo jest seryjna kratka tylko pionowe poprzeczki wyciete
Ktoś ma takie pręty w czarnej civic z błyskawicami namalowanymi. Nicka nie pamiętam. A coś forum HPC siadło. To linka niedam.
Ale powiem jedno. W czarnej wygląda profi. Tylko nie malowane ale prawdziwe pręciki :)
to nie musza byc prety, na allegro sa takie listwy elastyczne chyba z plastiku w ksztalcie U do naklejania. robione pod Passata.
trzeba tylko przyciac i naklejic na grila. osobiscie goraco nie polecam.....
Matey, heeh fakt,to juz dawno nieaktualne od wczoraj :D a prety kupiłem w CASTORAMIE po 4 zeta za szt.
To pokaz jakas fotke z efektem koncowym :)
rAku*, narazie jeszcze tego nie zrobiłem ale jak skoncze to pokaze
kris-cf, tylko nie powkladaj ich tam za duzo... bo np w tym z 1szego posta wyglada to tandetnie bo na sile wlozyl tego kilka (gesto) w malych odstepach
http://www.hondapodkarpacie.pl/download.php?id=53
tu jest jedno foto auta Mike . Kawałek tych prętów widać niestety innych nie odnalazłem. Pozatym ma bardzo fajną honda :]