PDA

Zobacz pełną wersję : boczki w 5genie, wymiana fragmentu pokrytego materiałem

gruszkin
26-02-09, 15:54
kurde chcialem krotszy temat dac ale nie da sie tego chyba krócej opisac:).A zatem, slyszałem , że w 6 genach jest możliwosc takiej podmianki i pytanie moje czy w 5 genach jes tak samo?
Chodzi o to że kupię całe boczki z elektryką szyb sretetete ale czarne od coupe, nie stac mnie na całą deche szczegolnie ze moje szare wnętrze jest unikatowe;].

a zatem czy jest mozliwosc wymiany między boczkami tylko częsci pokrytej materiałem?

Nowy Kubi
26-02-09, 16:26
Robiłem właśnie coś takiego w 5 genie. Tapicerowane panele są od wewnątrz osadzone i zalane plastikiem na takich wypustach plastikowych, coś ala nity. Ja te "nity" rozwierciłem co było średnim rozwiązaniem ponieważ skróciłem te kołki.
Ale jak się zetnie z góry ten nadlany plastik to można spokojnie potem zamocować od nowa na jakiś poxipol albo na krótkie wkręty z dużą główką.

Couto
26-02-09, 17:02
ja proponuje zeszlifowac boschem ... zostana wtedy kolki na wkrety i wszytsko bedzie git

Lcfr
26-02-09, 19:10
moze by poszukac?
opisane są conajmniej 2 metody .......

gruszkin
26-02-09, 19:33
lcfr to podaj frazy jakie mam wpisać do wyszukiwarki bo jak wpisuję boczki to wyskakuje milion dwiescie tematów , a szukania zaawansowanego po zmianie forum nie umiem odnaleźć;].

Lcfr
26-02-09, 20:24
poszukaj moich i tiessto tematów o boczkach a znajdzesz..