Zobacz pełną wersję : do czerwonego auta jaki kolor polecacie bębnow i szczęk??
maciek070188
26-02-09, 13:24
jaki polecacie kolor do czerwonego autka zacisków i bebnow i zastanawiam sie nad pomalowaniem pokrywy zaworów co sadzicie o zóltym kolorze i czarne napis honda czy moze zostac przy czerwonym takim jak lakier auta?;)
Hmm ja bym została przy czerwonej albo czarnej pokrywie bo jakoś zółty do czerwonego mi nie pasuje :)
maciek070188
26-02-09, 15:06
noo mysle zrobic czerwona i czarne napisy;] ale bebny i szczeki tez czerwone ? bo bede malowac fele na czerwono to moze na czarno bebny i zaciski prysne ha;]
a to szczęki też bedziesz malować ?
Pokrywe zaworow bym dal na jaki tam kolor Ci sie podoba (moze byc nawet rozowy, bedziesz oryginalny), ale z bebnami i zaciskami bym nie kombinowal i dał na czarno...
maciek070188
26-02-09, 15:22
no mysle na czarno bo mam srodki aluskow czerwone to czerwone to i to nie bedzie pasowalo dlatego stawiam na czarne a pokrywe na czerwono czarna ;] widzialem jak ktos mial zołta ladna byla ale mi nie ebdzie pasowac;d
daj zaciski i bebny w miedziany. bardzo fajnie to wyglada na zaciskach i oryginalnie.
maciek070188
27-02-09, 08:01
ale moze nie pasowac do mojego koloru aluskow i auta;/
czrne, tym bardziej zebny z tyłu to nie powód do dumy... Czarne sa najmniej widoczne
maciek070188
27-02-09, 18:08
hehhe no bebny;/ ale co tam czarne beda ladne przy srodku czerwonym w felunkach
Ja tam jestem dumny ze swojego bębna. Z resztą kupiłem nawet dwa nowe :D
Ja bym dał czarne bębny a szczęki na czerwono.
Gruby projekt się szykuje :)
Ja tam jestem dumny ze swojego bębna. Z resztą kupiłem nawet dwa nowe :D
Ja bym dał czarne bębny a szczęki na czerwono.
Gruby projekt się szykuje :)
mam właśnie tak pomalowane i jest ok.......
czarne bębny i zaciski, a pokrywę zostaw czerwoną z czarnymi napisami będzie ładnie :)
Bębny i zaciski na czarny lub grafitowy.
Pokrywę daj czarnym VHT ;)
odkopie troche temat. ma czerwone eg4 i zastanawiam sie w jaki kolor pomalować zaciski z przodu. ma czarne alufelgi.
bębny dziś pomalowałem na czarno. ale sam nie wiem, na jaki kolor pomalować zaciski.
tez na czarno jak bębny?
moze na czerwono? tylko nie wiem czy wsią nie bedzie zajeżdzać;]
co wy na to jakieś propozycje;)
tez na czarno jak bębny?
Tak by wypadało ;)
Ja mam bębny w czerni a zaciski (bez jarzm) na czerwono. Nie uważam, że zalatuje wsią:P
witek20_2010
15-04-10, 13:43
0czarne alu i czerwone bebny. bedzie ładnie;)
0czarne alu i czerwone bebny. bedzie ładnie
Taaaak, nie ma jak czerwone bębny!
:confused:
A moze czarne bębny z czerwonym lipem? :D :D :D
ja bym dal albo czarne albo dalej lecial w czerwone ;]
moja propozycja to: pomarańczoea pokrywa z polerowanym napisem "HONDA", czarne bębny i srebrne zaciski:D...takie trikoloro:D
Mówiłem już sto razy: zaciski i bębny na różowo + brokat.
Edit: różowy fluorescencyjny oczywiście.