PDA

Zobacz pełną wersję : Autoalarm z powiadomieniem radiowym na pilota

bracho1978
26-02-09, 10:40
AUTOALARM Z POWIADOMIENIEM RADIOWYM NA PILOTA ma ktoś taki wynalazek jak to się sprawdza słyszałem że raz na miesiąc baterie do wymiany w pilocie

skolopendra
26-02-09, 10:49
tu masz lekki opis

http://www.allegro.pl/item562120868_autoalarm_z_powiadomieniem_radiowym_ na_pilota.html

osobiście uważam że to nic ciekawego

bracho1978
26-02-09, 11:08
Właśnie o takie coś chodzi widziałem parę opisów ale mnie ciekawi jak to się ma w praktyce w codziennym użytkowaniu

elus
26-02-09, 21:28
rozmawialem na ten temat z jednym urytkownikiem forum i powiedzial ze jest to slaby bateria szybko pada i miloty sa tandetne. a po za tym nie kupisz dobrego alarmu na alegro

Kosciech
27-02-09, 08:31
Dokładnie tak jak elus napisał. Generalnie te alarmy to ładnie wyglądają może i sie ładnie piloty świecą i wibrują nawet ;). Ale generalnie shit to jest jakich mało. Exusa i tego typu wynalazki to sobie można wsadzić nie powiem gdzie. Bateria w pilotach non stop sie kończy, znajomy któremu założyłem taki sprzęt bo sobie sam kupił, wozi w portfelu 2 zapasowe baterie bo nigdy nie wiadomo kiedy sie skończy ta co jest w pilocie (średnio na 2 tygodnie starcza). Poza tym piloty są awaryjne, centralka też potrafi dać dupy. Podsumowując: daj sobie spokój, chyba ze masz troche kasy do wywalenia w błoto ;)

eM_Zet
27-02-09, 13:03
A ten alarm wg was to taki sam shit jak exus? http://moto.allegro.pl/item558163353_najlepszy_alarm_powiadomienie_1900me trow_zobacz.html

elus
27-02-09, 16:33
to jest to samo co tamta tyle zebardzie rozbudowane jesli chcesz dobry alarm to go na alegro nei kupisz pisz do Kosciech on w tym obcykany i ci cos dobrego moze zamontowac

hariusz
02-03-09, 22:41
Witam, wetne się w temat. Ostatnio słyszałem w TV o takim alarmie, który polega np. na dotknięciu iluś tam punktów w samochodzie żeby zapłon zadziałał . Da się takie coś zamontować w Civie i ile to kosztuje ewentualnie ?

Kosciech
02-03-09, 23:53
to nie jest alarm tylko blokada sensorowa. Tak da sie zamontować w każdym aucie