Zobacz pełną wersję : rozdzad czy jest problem?
maciek070188
20-02-09, 20:45
gadalem z mechanikime i mowi ze w civiku cizko zmienic rozdzad bo tam jakies sroby nie darady rozkrecic i trzeba nagrzewac i ze jak juz raz zmienione to potem latwije hehe ? :)
nie ma takiej opcji, pwenie i moze odkrecic kola pasowego, bo niepotrafi :p wystarczy odkrecic oslone kola zamachowego wpierdo**** srubokrent w zebatke zblokowac i druga osoba kluczem z przedluzka spokojnie odkreci :)
No nie koniecznie tak spokojnie odkręci bo ja już kiedyś Facoma na tym złamałem więc nie jest to tak bezproblemowo jak Whiplash pisze bo w 50 pójdzie dobrze a z 51 będzie problem ale oczywiście wszystko jest do zrobienia, w najgorszym wypadku pozostaje ASO tam mają specjalną blokadę koła pasowego i na 100% odkręcą.
Misiekemeryt160
20-02-09, 21:56
gadalem z mechanikime i mowi ze w civiku cizko zmienic rozdzad bo tam jakies sroby nie darady rozkrecic i trzeba nagrzewac
zmień mechanika...
troche jest w tym racji u mnie bez pneumatyka sie nie obeszło :D
zblokowana zębatka, ramię 1,5 m i daje radę
maciek070188
21-02-09, 07:17
heheh da rade ten mechanik sie zna poprostu palnika nie ma ;p ale jakos se poradzi :) dzieki za odpowiedzi koledzy