Zobacz pełną wersję : Soft Turbo?
Ile kosztuje dobry soft turbo z zamontowaniem..Wydech i sprzegło wytryski i zakuty silnik..??
Jeśli dobrze kojarze to Ty masz już zakuty silnik, więc żaden soft tylko normalne turbo. Zadzwoń np. do ssg i sie zapytaj.
500 złotych piękny kawalerze.
Czytałeś wszystkie wątki o turbo? Nie nasunęła się odpowiedź?
Nie wytrzymam... Kolejny Twój wątek w temacie wałkowanym milion pincet razy (Nie tylko ogólnie na forum ale i w Twiom poprzednim temacie), z tego co widzę, kupiłeś samochód z silnikiem przeznaczonym pod konkretną modyfikację i mimo wielu rzeczowych wypowiedzi nie jesteś w stanie przyswoić do swojej świadomości że ten silnik ZOSTAŁ PRZYSTOSOWANY DO TURBO, ordynarne, wielkie i mocno dmuchające. Nie jakieś soft. Czysty hardcore, nie ma sensu pchać jakiejś popierdółki, uwierz mi.
Ile kosztuje dobry soft turbo z zamontowaniem..Wydech i sprzegło wytryski i zakuty silnik..??
Dobry jest, nie ma co. Please ja juz naprawde sie zaczynam zastanawiac czy Ty to robisz na zarty czy Ty tak na powaznie...
co to jest soft turbo do zakutego silnika? takie chuchanie 0.2 bar, czy co?
co to jest soft turbo do zakutego silnika? takie chuchanie 0.2 bar, czy co?
wiatraczek elektryczny z allegro za 50pln :rolleyes:. Sorki za ot ale nie mogłem sie powstrzymać
To ciekawe że silnik b16a2 jest "fabrycznie" przystosowany do mocnego dmuchania a np taki b18c4??
ciekawe to jest to, co konkretnie miales na mysli... bo ja nie rozumiem twojego pytania. tam w ogole jest jakies pytanie?
To ciekawe że silnik b16a2 jest "fabrycznie" przystosowany do mocnego dmuchania a np taki b18c4??
Poczytaj może troche forum. Chodzi o to, że Skrzati kupił auto z już zakutym silnikiem przez poprzedniego właściciela. Zamiast pojechać do jakiejś firmy bo ewidentnie widać, że się nie zna to zadaje dużo pytań z których część jest bez sensu. Tak jak to w tym wątku ;)
Dobra spoko spoko:PP Juz nie bede pytał o te turbo ale kuzwa nie znam sie wiec pytam..Ale spoko loko..