Zobacz pełną wersję : Pytanie,montaz-halogenow-do-ej9-po-lifcie
jak idą te blaszki do trzymania halogenu? jaki otwór trzeba zrobić bo tego tematu to nigdzie niama
zdejmujesz zderzak od wewnetrznej strony masz zarys wiertarka w dlon i jedziesz
a ja mam, pytanko o są 2 rodzaje instalacji , jedna jest opisana w dziale teksty a na temat 2 ktoś ma jakiś opis?? niby jest podobna ale nie do końca jestem pewny jej funkcjonalności. (jeszcze zbytnio na ty nie przysiadłem)
jak idą te blaszki do trzymania halogenu? jaki otwór trzeba zrobić bo tego tematu to nigdzie niama
a z tymi blaszkami jak sie połapać?
Więc tak, po zdjęciu zderzaka faktycznie z drugiej strony jest zarys jak wyciąć otwór.
Zderzak od dołu trzyma się na 4 wkrętach a nie na dwóch jak we wcześniejszych opisach.
Do podłączenia wiązki nie potrzeba odkręcać lampy, jest miejsce na wiązkę. Poza tym ta niby ukrywa kostka nie jest wcale ukryta sterczy zaraz za lampą w moim przypadku - Civic 2000r 3d h/b
A jeśli chodzi o podłączenie kabli do skrzynki bezpieczników to kolory się nie zgadzają z wcześniejszymi opisami,. Pod pin 2 podłączyłem ten dłuższy kabel , już nie pamiętam koloru a pod pin 5 krótszy. Przycisk niezbyt bobrze pasuje do deski rozdzielczej i podświetlenie jest na stałe. Zeszło nam 3h i nie ma tragedii, najgorzej jest dopasowanie kratek do zderzaka bo te zamienniki to niezbyt dobrze pasują,