Zobacz pełną wersję : Zegary do Civica 4 gen.
maarcin_bel
26-01-06, 00:40
Mam pytanie orjentuje sie ktos czy zegary od civica z obrotomierzem beda pasowaly do wersji pierwotnie bez obrotomierza??bez zadnych zbednych przerobek??
skoro ludzie je ode mnie kupują zeby wsadzić w miejsce tych bez obrotka to pasują ;)
od razu mała reklama : mam takie po 80zł ;)
witam mam zegary od 90 roku i nie pasuja wiazka elektryczn do roku 88 jak to trzeba zrobic zeby bylo ok z obrotomierzem i kontrolkami??
Proszę o pomoc
witam mam zegary od 90 roku i nie pasuja wiazka elektryczn do roku 88 jak to trzeba zrobic zeby bylo ok z obrotomierzem i kontrolkami??
Proszę o pomoc
ksztalt zegarow tez chyba nie pasuje... wydaje mi sie ze zegary 88-89 byly inne niz 90-91
skoro ludzie je ode mnie kupują zeby wsadzić w miejsce tych bez obrotka to pasują ;)
Jezeli dopasuje sie zegary rocznikowo to tak jak piszesz przeklada sie i podlacza sie bez problemu i wszystko gra...
Kształt jest taki sam nic sie nie zmienia w kształcie wszystko pasuje tylko nie dzialaja kontrolki tak jak powinny prosze o pomoc
maarcin_bel
01-09-06, 16:15
snicky21, ksztalt jest inny w roczniku 90-91 sa bardziej okraglejsze a w 88-89 sa bardziej plaskie ja mam civica z 89 i wlozylem zegary z tego samego roku i podeszly bez problemu zajelo mi to raptem 15 min. i wszystko chodzi obrotek tez bez problemu zaczal chodzic i nadal chodzi
mozesz mi przeslac kolorystyke twoich kostek w takim razie bardzo prosze o zdjecie twoich kostek i licznika
poszukuje bialych zegarow do hondy 1990 z obrotomierzem....?