Grzecho
25-01-06, 22:36
Cześc klubowicze i sympatycy mam problem a nawet chyba poważny problem gotuje mi się płyn w chłodnicy od dłuższego czasu i ubywa mi go z tego co zauważyłem to delikatnie sączy mi się z pompy wodnej, zapowietrza mi się układ chłodzenia bo wieje mi z wentylatroa zimnym powietrzem choć pokrentło nastawione jest na czewonym polu. Codziennie musze dolewać płynu ''Ja chyba zbankrutuje'' Co robić ??? niedawno miałem robioną głowice i latem było dobrze jedyna żecz jaka mnie martwi to mam chłodnice od innego auta i jest zdecydowanie więkża niż powinna być ale jest cała mechanicy muwili że to nieprzeszkadza jak jest więkża jeszcze mnie zastanawia:
W układzie chłodzenia jest istony ''najwyższy punkt'' czyli chłodnica i zbiorniczek wyrównawczy??
Samochód mam na gaz i ztego co zobaczyłem to reduktor od gazu znajduje się w najwyższym punkcie to chyba źle??
Ja już niewiem jak Hanie odpowietrzyć żeby było dobrze jeśli to jest to :cry:
Przy okazji może ma ktoś ''tanio'' albo i jeszcze taniej odsprzedać chłodnice do Civica 4gen bo ja mam od poloneza :roll:
W układzie chłodzenia jest istony ''najwyższy punkt'' czyli chłodnica i zbiorniczek wyrównawczy??
Samochód mam na gaz i ztego co zobaczyłem to reduktor od gazu znajduje się w najwyższym punkcie to chyba źle??
Ja już niewiem jak Hanie odpowietrzyć żeby było dobrze jeśli to jest to :cry:
Przy okazji może ma ktoś ''tanio'' albo i jeszcze taniej odsprzedać chłodnice do Civica 4gen bo ja mam od poloneza :roll: