Zobacz pełną wersję : tłumik końcowy do EM2 od EP2 Sport
Czy jest taka możliwość zamontowania wydechu od wersji Sport. Bardzo mi sie te 2 końcówki podobaja i chętnie bym je widział u siebie :) przypasuje do środkowego ? i czy trzeba coś rzeźbić ?
pewnien nie jestem ale byc moze bedzie za krótki, ale to tylko moje przypuszczenia.
no właśnie ... to jest wielce prawdopodobne że jest za krótki. tak myślałem że może by podszedł z civa sedan VIII gen. Dorwe auto rodziców to popatrze pomierze prowizorycznie tam w sedanie też końcówka ma 2 rury i fajnie sie prezentuje :)
Może warto zlukać obecny i porównać go z tym od sporta. Wiadomo że em2 różni się od ep2 ale może być tak że tłumiki są takie same a tylko tłumik środkowy ma inny wymiar.
2 rury i fajnie sie prezentuje
dokładnie ładnie to wyglada ja też właśnie wsadziłem od EP2 i lepiej teraz wyglada niż na standardzie hehe, a mierzyć zawsze warto :p
Hrabia Von Lesser
13-02-09, 14:59
ja też właśnie wsadziłem od EP2
Pasował idealnie? bez mod? Jaka cena?
idealnie sie wpasowuje nic nie trzeba robić, cena to około 250zł tłumika, a wymiany sam dokonałem.
Hrabia Von Lesser
13-02-09, 17:47
idealnie sie wpasowuje nic nie trzeba robić, cena to około 250zł tłumika, a wymiany sam dokonałem.
Pięknie ! Dzki urlejn.
okiej, niema sprawy, jak bys wymienił to pochwal sie czy sie udało :)
Hrabia Von Lesser
17-02-09, 14:28
jak bys wymienił to pochwal sie czy sie udało :)
Na razie rdza się go nie ima. A swoją drogą kiedy się tego spodziewać? Nadmienię,że styczniu stuknęło 5 lat mojej małej.
mój miał 7lat i jeszcze był wpełni sprawny i rdza też go zabardzo nie brała.