Zobacz pełną wersję : Honda Legend
marcinn666
25-01-06, 15:05
Mam pytanko jakie jest zużycie paliwa w hondzie legend coupe 3.2 rocznik 1991-1995??
Dziękuje za odpowiedź
12-15
.... ale jak sie postarasz to pewnie i ze 20 wciagnie :-)
mam pytanie, ile dioptrii maja Twoje okulary ?
bo chyba Legend to nie jest Civic z lat 92-00 :roll:
marcinn666
25-01-06, 18:27
LIO, a ile dioptri mają Twoje ?? bo narazie temat jest w topiku "INNE"
po przeniesieniu go w to miejsce
marcinn666
25-01-06, 18:46
Wiesz wydaje mi się że strzeliłeś gafę i nie wiesz jak się do tego przyznać bo ten post był założony odrazu tu i nikt go nie przenosił. Ponieważ by było oznaczenie o przeklejeniu po za tym proszę o konkrety a nie o zaśmiecanie forum, więc jeśli wiesz jakie może być spalanie tego samochodu to napisz
to czy ktoś go przenosił czy też nie, to ja Ci moge powiedziec bo mam tu funkcje moderatorskie (poza dzialem inne)
Nie musi byc oznaczenia o przyklejeniu, bo to zalezy od woli moderatora (zostaw odnośnik na starym forum)- ja tego nie uzywam prawie nigdy
Co do tematu, to bedzie lanie wody, jesli wogóle znajda sie uzytkownicy Legendów.
Jeden jezdzi mocno, inny jak emeryt, jeden na krótkich dystansach, a inny w trasach i rozbieznosci zrobia sie w ogromnych cyfrach, wiec nie uzyskasz zadnych konkretów. Sugerowac nalezaloby sie danymi katalogowymi.
http://www.hondapl.org/legend/dane.gif