Zobacz pełną wersję : Sorezyny weitec 140/35mm do coupe 6 gen polecacie?
Mysle nad wymiana springow bo seryjne juz sie nie nadaja. Jezdzilem teraz przez pol dnia z 5 osobami i bagazami to tyl siedzial jak motorowka a na mokrym przy mocniejszym hamowaniu wlaczal sie abs a przy ruszaniu tracilem przyczepnosc. Amorki mam kayaby twardsze niz seryjne, wiem ze ich zywotnosc zmaleje ale zanabylem je tanio wiec nie bedzie mi tak bardzo szkoda. Mysle nad czyms takim http://allegro.pl/item548048337_sprezyny_sportowe_honda_civic_91_01_ 40_35mm_mts.html nie wiem czy jest to zestaw godny polecenia. Na tych amorkach tyl hondy siedzi mi troche nizej niz przod nie wiedziec czemu i wyglada jak kangur:) Nie chce obnizac wiecej bo amorki szlag trafi a do tego nie podjade pod zaden kraweznik.
zieliniaczek
07-02-09, 10:58
ale te sprigi to nie weitecki tylko jakies inne
Tak rzeczywiscie pomylilem sie. Czy ktos na takich jezdzi/jezdzil i co moze o nich powiedziec? Oczywiscie chodzi mi o MTSy
maciek070188
07-03-09, 15:46
tez mysle o mts na przod i czekam na opinie i szukam tylko na przod nie wiem czy sprzedaja nowe tylko an przod do 6 gena;/
nie lepiej jest odlozyc wiecej i kupic lepszej firmy? np. eibach... tu w gre wchodzi bezpieczenstwo, a na tym chyba nie warto oszczedzac...
maciek070188
07-03-09, 17:44
z tego co slyszalem ludzie sa zadowoleni z mts i sa bezpieczne a cena bardzo dobra