Zobacz pełną wersję : Fotel sportowy EDGE
Kostek_Junior
06-02-09, 10:38
Czy ktoś miał styczność z tymi fotelami samochodowymi? W ofercie Mtuning pojawiły się fotele samochodowe przypominające stylistyką Recaro z EK9/DC2. Na zdjęciach wyglądają bardzo przyzwoicie. Cena również jest bardzo atrakcyjna. Tylko pytanie czy jakościowo to nie to samo co F1Z?
http://www.mtuning.pl/sklep/product_info.php?cPath=181_40_307&products_id=5124
wisnia8686
06-02-09, 11:56
Jakis miesiac temu kupiłem te fotele a od około 2 tyg jezdza u mnie jestem zadowolony materiał ok wykonanie dobre moim zdaniem mocniejsze od f1z warte tych pieniedzy. :)
rozpatrując pod kątem ceny. to za miskę ryżu nie spodziewam się czegoś lepszego od FANGLE'a (F1Z). Po tym co sam zobaczyłem przy poprawianiu swoich foteli stałem się zagorzałym przeciwnikiem siedzeń z CHRL...
BYLEM W SKLEPIE MTUNING W RZESZOWIE MAJA NA MIEJSCU ZE 400SZT ROZNYCH FOTELI OGLADALEM I JAKOSC JEST BARDZO DOBRA AZ SIE ZDZIWILEM....
kupilem u nich model drago dali mi 30% rabatu bo mieli 1 kpl uszkodzony (po 3 cm rozcieciu z tylu prawie nie widoczne)