Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Wydech

Devil
22-01-06, 12:58
Witam!
Mam taki maly problem, mianowicie urwal mi sie koncowy tlumik.. totalnie wypalony, i korzystajac z okazji chcialbym pomyslec o czyms nowym... zastanawielm sie nad Mugenem, ale nie wiem co i jak. prosilbym o jakies podpowiedzi jak to zamontowac co najlepiej zmaontowac, od razu mowie ze mamy straszna policje i sie czepiaja wiec niechialbym zeby to za glosno "gadalo"( mam przelot od silnika do konca). prosilbym o jakies podopowiedzi. szukalem w archiwum ale nic nie moglem znalezc, jesli cos przeoczlem to prosibym o namiary. Dzieki i pozdro

Grzecho
22-01-06, 13:09
nono dobry pomysł z tym tłumikiem to i ja może bym się skusił jak by ktoś miał jakieś podpowiedzi bo mój juz też na wyczerpaniu

havok
22-01-06, 13:14
Zrobić na zamówienie u tłumikarza-fachowca? Np. w El-tecu zrobią przelotowo-komorowy taki, jaki model chcesz.

mastacrx
22-01-06, 17:30
zerknij tu=> http://tuningo.net/index.php?id=11

piekarnik
23-01-06, 11:17
Od razu ci mówię że jak zamontujesz przelotowy bez silencera to bedziesz miał bardzo, bardzo głośno.
Ja mam środek i tył (tył KM ala MUGEN) przelot i w trasie poprostu łeb puchnie!
Słyszałem inne opinie na forum, że nawet z silencerem nie jest cicho w kabinie, ale przenajmniej jakoś znośnie rozmiawiać da radę, bo u mnie powyżej 130 już trzeba krzyczeć :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Lord_ZED
23-01-06, 18:27
Też miałem Km. Jak ktos chce to za darmo oddam w piwnicy leży.
Do niego przyadzą się zatyczki do uszu :D.
Więc jak chcesz na próbe to pokryjesz tylko koszty wysyłki :].

Raptor
23-01-06, 18:31
ja chcialem zalozyc mugena u siebie ale z tego co mi powiedziano ze za duzo kombinacji zeby go ulozyc normalnie a nie wzdluz zderzaka a tez seria do zmiany sie zbliza :roll:

norbidragon
23-01-06, 20:53
Najlepszy wydech robi michal z MG Motorsport. Sa ciche i dodaja mocy. Najwyzsze wkonanie i trwałosc.

Rikoo
23-01-06, 20:59
Najlepszy wydech robi michal z MG Motorsport. Sa ciche i dodaja mocy. Najwyzsze wkonanie i trwałosc.

tak to prawda ale tez sobie zyczy za te wydechy ale za jakosc sie placi proste 8)

Devil
28-01-06, 16:12
Też miałem Km. Jak ktos chce to za darmo oddam w piwnicy leży.
Do niego przyadzą się zatyczki do uszu .
Więc jak chcesz na próbe to pokryjesz tylko koszty wysyłki :].
:) ok mysle ze byloby fajnie, jak ma zalega tobie w piwnicy to moze ja cos z niego sobie wyczaruje, dorzuci sie spowrotem srodkowy i powalczylbym z tym. co ty na to LORDZIE ZED?? pozdrowionka

ciamek
28-01-06, 17:08
Devil, jak bedzie za głosno to ja go chetnie przygarne :) Bo moj tez juz na wykonczeniu.