PDA

Zobacz pełną wersję : Tuleje wahaczy POMOCY

lukasz21k
03-02-09, 23:15
Czy ktoś z was wymieniał może tuleje tylnych dolnych poprzecznych wahaczy w coupe V gen ponieważ ja właśnie sie za to zabrałem a w zasadzie nie moge skończyć bo nie moge dokupić tulei do tego poprzecznego wahacza poza ta od amorka, w IC jest problem i nie maja w innych sklepach mowią żebym zapomniał i wysyłaja do ASO a w serwisie częstują mnie całymi wahaczami, a cena zwala z nóg. czy ktoś może mi powiedzieć gdzie kupić takie tuleje poza ASO?????? a może jakieś numery katalogowe orginału ktoś posiada?? Z góry dziękuje za pomoc

muzammil
04-02-09, 00:01
sa dostepne na pewno, niestety nie mam zadnych numerow. odpusc sobie IC bo to syf i glaby nic tam znalezc nie potrafia. znajdz jakis sklep z czesciami do japoncow tam pomoga.

Whiplash
04-02-09, 09:52
jesli chodzi o te wahacze http://photos03.allegro.pl/photos/oryginal/528/46/11/528461130 oczywiscie OEM a nie takie jak na foto, to podobno nie dostaniesz do nich tulejek, tylko wymienia sie caly wachacz, koszt jednego ok 100zl

kenny
04-02-09, 16:00
w niektórych ASO potrafią dobrać taką tulejkę, ale to dobra wola goscia w ASO bo w EPC jest tylko cały wahacz

lukasz21k
04-02-09, 17:12
Dzięki za pomoc właśnie wróciłem z zakupów i udało mi sie kupić te tulejki NOK-a z tego co czytałem na forum to chyba nie jest zła firma. Jeszcze razdzięki za pomoc

Bodzlo
04-02-09, 17:22
wydaje mi sie że w 5 genie sa te same co w 6 i jak byś sie troszke wysilił to znalazł byś na forum nr bo sam je wklejałem
Druga sprawa to nie wiem gdzi ebyłes w IC ale maja napewno :D bo brałem dwa dni temu ,do amorów Ori a reszta NOK

muzammil
05-02-09, 12:13
dokladnie-na pewno sa dostepne wszystkie tuleje do tych wahaczy.