Zobacz pełną wersję : infinity 6500
jaka macie opinie na temat takich glosnikow?dostalem taki zestaw na gwiazdke i pytam teraz juz z czystej ciekawosci znawcow.
aha...czy jest znaczna roznica pomiedzy tym modelem a 6510???
bez wzmacniacza zagrają kiepsko (niska efektywność) wysokie tony zdaje się kopułka metalowa - będzie ostro
z tego co pamietam to gwizdki daja troche po uszach.....
wzmacniacz jest i tez infinity. mysle ze zamontuje to w poniedzialek, drzwi juz wygluszylem. zastanawiam sie jeszcze czy nie zmienie lokalizacji jednostki sterujacej bo ostatnio pozbylem sie w przykry sposob radia z hondy mojej kingi na parkingu w krakowie. mysle nad montazem w schowku...
schowek to tyle że nie widac radia na pierwszy rzut oka...ale jestto pierwsze miejsce gdzie złodzieej zagladaja w poszukiwaniu panela.....
no ale jak zostawie w konsoli puste miejsce z kabelkami na widoku to raczej nie bewda szukac panela z nieistniejacego radia
wystajaće kabelik z konsoli środkowe.....hmmm radio jest pod siedzeniem.... ;) żartuje.... u mnei tez w konsoli środkowej jest dziura..... ale mozesz fajnie zabudowac ten schowek..... tle że neibedzie meijsca na płytky..... :)
radio zabudować w schowku, a panel na sufit :)
masz jakis link jak to wyglada?
radio zabudować w schowku, a panel na sufit :)
Znajomy tak ma w seacie. Radio zabudowane a panel montuje pod sufitem :) Bajer rozwiązanie :)
ma ktos zdjecie jak to wyglada? gdzie dokladnie jest ten panel?
to akurat w golfie:
http://www.galeriatonow.pl/gallery/golfboom/images/P1010.038.JPG
a to w Leonie tylko tu juz poszli po całosci bo panel został rozmontowany na czesni pierwsze... :D
http://www.galeriatonow.pl/gallery/seeatnew/images/13.jpg
jednak musze wybrac inna opcje bo to jest widoczne dla zlodziej dalej
Przykręć radio na śruby, co by wyciągnąć się nie dało bez rozbierania konsoli. Może i zniszczą deskę, ale tą chociaż masz prawdopodbnie ubezpieczoną. Na to zaślepka (np. z allegro) jakby radia w ogóle nie było. Na zaślepkę jakiś badziew przyklej co by dresiarni nie interesiło po co ona jest (ja mam uchwyt na telefon i termometr - wygląda na mega wieśniacki tuning - ale na razie jest skuteczne). Możemy się spotkać to sobie opatrzysz jak to jest u mnie. Jestem ci to winien, bo gdyby nie przejażdżka z Kingą to nigdy bym się cifem nie zaraził i jeździłbym dzisiaj jakimś golfem :lol:
hehe, widze ze sie juz zalogowales na forum! myslalem nad takim rozwiazaniem jak mowisz, ale chyba jednak zabuduje w schowku i wymysle jakies fajne miejsce na panel, albo nawet zostawie go na radiu
a może spróbuj tak jak ja mam, czyli głęboki montaż + fabryczna zaślepka?
jednak musze wybrac inna opcje bo to jest widoczne dla zlodziej dalej
tylko zauwaz ze na drugiej fotce cału panel został rozebrany i poszczegolen przyciski zostały wmontowane w podsufitke, wiec wyciaganei czegoś takiego nie ma zupelnie sensu (mowie o ewentualnych amatorach cudzego mienia).....
niestety teraz kradna nawet "flaki" radia, a panele dokupuja