PDA

Zobacz pełną wersję : Zderzaki, progi Coupe 5 gen.

pHiZzz
17-01-06, 18:16
Witam
Chcial bym zmienic zderzaki oraz progi w swojej H.
Wasnie przegladam allegro ale ciezko jest dostac caly komplet przewaznie sprzedawane sa same progi lub zderzaki odrzielnie tyl i przod.
A teraz moje pytanie, czy zna ktos adres sklepu (w pl) gdzie mogl bym dostac caly kompecik ?

TygrysHonda
17-01-06, 19:24
Jesli mozesz przeznaczyc na to troszke wieksza suma to ja proponuje zadzwonic do jakiejs firmy zajmujacej sie stylingiem np: AGT ( AGT albo AG Tuning nie pamietam ) w Poznaniu.Jest takich firm sporo w PL.Mysle ze daloby sie dogadac i kupic u nich zestaw a zalozyc sobie samemu (taniej wyjdzie).

pHiZzz
17-01-06, 20:07
Myslalem o AG T ale jest troche problemow, bo musial bym przejechac ponad 400km zostawic u nich auto, wrocic i znowu pojechac itd..
wiec doszedlem do wniosku ze dobrym rozwiazaniem bedzie zakup i poskladanie wszystkiego w swoim miescie, z tym dogadaniem sie to nie jest zly pomysl a moze jest jeszcze jakas firma oprucz AG T ?

Adam R.
17-01-06, 22:02
H.O.T. :arrow: house of tuning w Poznaniu, specjalizuja sie w wymyslnych projektach

RDK
18-01-06, 00:28
powiem ci ze sam nad tym myslałem, i wymyśliłem... ogólnie jestem nie zadowolony... chce jak najszybciej wrocic do serii bo wymiotowac sie chce na te plastiki ;)

pHiZzz
18-01-06, 08:25
Wiesz RDK to zalezy co sie komu podoba
Ja caly czas licze na jakis pakiecik,
pisalem juz do HOT (thx Adam R. za link)
zakupy na allegro juz wykluczylem ze wzgledu na duza ilosc produktow made in home.
ostatecznie mam jeszcze taki plan zeby pojsc w dokladnki ale zobaczymy...

RDK
18-01-06, 09:20
Wiesz RDK to zalezy co sie komu podoba
Ja caly czas licze na jakis pakiecik,
pisalem juz do HOT (thx Adam R. za link)
zakupy na allegro juz wykluczylem ze wzgledu na duza ilosc produktow made in home.
ostatecznie mam jeszcze taki plan zeby pojsc w dokladnki ale zobaczymy...

spoko, nie chce ci narzucac czegos, napewno idziesz w dobrą strone jesli chodzi o allegro... jesli twój samochód ma wygladac pro to firma tez musi byc pro (tak wogóle to HOT mnie rozwalił jednym projektem gdy do audi a4 wstawili 19 lub 20 calowe chromy, drzwi lambo i od razu prezentowali projekt w tvn turbo, bezsens totalny)
ja np ide w dokladki i beda one zlane z seryjnymi zderzakami, efekt juz miałem okazje zobaczyc u znajomego i pieknie sie prezentuje :)

pamietaj jeszcze ze (choc pewnie zdajezsz sobie z tego sprawe) ze taki spojler jeden z drugim inaczej wyglada jak lezy osobno a inaczej jak jest na samochodzie... efekt koncowy moze ci sie nie spodobac a kasa wywalona juz bedzie ;)

powodzenia
pzdr