Zobacz pełną wersję : skora
czy ma ktos z Was skorzana tapicere? bo nosze sie z zamiarem kupienia takiej czarnej z wersji executive (z gb); jak to sie sprawdza w praktyce? z montazem chyba nie ma zadnych problemow?
izaimar 10
27-01-09, 21:28
czy ma ktos z was skorzana tapicere? Bo nosze sie z zamiarem kupienia takiej czarnej z wersji executive (z gb); jak to sie sprawdza w praktyce? Z montazem chyba nie ma zadnych problemow?
bez problemu .mam też z gb.podgrzewane przednie siedzenia.tylna kanapa z podłokietnikiem.trzeba na lewy szkielet siedzenia tylko przełożyć skórę żeby było podnoszenie siedzenia i wtedy oba przednie są podnoszone.JAK SĄ PODGRZEWANE TO TRZEBA TUNEL ŚRODKOWY Z WYŁĄCZNIKIEM PRZY RĘCZNYM.
bez problemu .mam też z gb.podgrzewane przednie siedzenia.tylna kanapa z podłokietnikiem.trzeba na lewy szkielet siedzenia tylko przełożyć skórę żeby było podnoszenie siedzenia i wtedy oba przednie są podnoszone.JAK SĄ PODGRZEWANE TO TRZEBA TUNEL ŚRODKOWY Z WYŁĄCZNIKIEM PRZY RĘCZNYM.
czyli rozumiem ze na oryginalny fotel kierowcy wrzucam skorzane obicia z brytyjskiego fotela pasazera, ciezko to zrobic, czy nie?
a co z mocowaniami? wszystko pasuje bez problemow, czy trzeba rzezbic? no bo brytyjski fotel kierowcy bedzie u mnie fotelem pasazera
Jakoś słabo to widzę żeby to miało pasowac bez fałd przy zamianie. Jak już skóra to nowe obszycie dać zrobić. Ale moze się mylę.
ja rozumiem ze wymienia sie cale elementy - tzn oparcie i siedzisko, nie sciagasz skory z gabki, tylko przekladasz siedzisko i opracie na ten dolny stelarz fotela. a moze ja sie myle?:confused:
izaimar 10
28-01-09, 20:50
Należy wszystko przełożyć na szkielet z siedzenia kierowcy i zależy czy są podgrzewane i czy mają poduszki ?i czy ty masz z poduszkami czy bez?przekładka nie jest trudna i nie trwa długo.
ja mam skore w Civicu 2003 SPORT i jest spoko...
Należy wszystko przełożyć na szkielet z siedzenia kierowcy i zależy czy są podgrzewane i czy mają poduszki ?i czy ty masz z poduszkami czy bez?przekładka nie jest trudna i nie trwa długo.
te ktore chce kupic sa z poduszkami, niepodgrzewane.
ja nie mam poduszek ani podgrzewania, wiec rozumiem ze przekladka oznacza przelozenie seidzenia i oparcia w calosci, tak?
szkielet - tzn mocowania + plastiki?
czy pasuja zapiecia pasow? jako ze fotel pasazera przekladam w calosci
izaimar 10
29-01-09, 20:07
jak nie maja podgrzewania to moim zdanie szkoda sobie zawracać głowy - w zimie trzeba włączyć podgrzewanie bo są dosyć zimne, jak nie podgrzejesz. jak nie masz poduszek i kupisz całe z poduszkami to przełożysz takie i nie bedziesz miał podłączonych poduszek.ale moim zdaniem szkoda komuś płacić jeszcze w cenie siedzeń i za poduszki których nie będziesz miał możliwości podłączyć.wszystko zależy i od ceny.zapięcia pasów pasują.