PDA

Zobacz pełną wersję : zakup...

Lcfr
14-01-06, 22:55
wiem, ze prawdopodobnie nie tutaj powinienem o tym pisac ale tak naprawdę nie wiem w jakim dziale to umiescic...

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=81748873

chciałbym cos takiego nabyc...
moze byc pomocne na codzień...
mam propozycje czy nie kupic jedneą szt. i sie podzielic kosztami i podpalic sobie koopie???
ja bym chcial dla civic 92-95

a moze to nie warte niczego tylko ktoś taki dobry opis wyprodukował?????????????
wie ktoś coś?

ps. niech może ktoś władny umiesci topic tam gdzie on powinien byc...

Rikoo
14-01-06, 23:03
a po co ci to jak masz manuala :?:

Diups
14-01-06, 23:07
W sumie fajna aukcja tylko ciekawe czy to cos jest warte swojej ceny.... jesli chodzi o temat to moze ktos ma jakas ksiazke do mojej budy?

Lcfr
14-01-06, 23:19
a po co ci to jak masz manuala

bo oprócz manuala chciałbym to...
mam manuala i ma ksiązke Haynesa...

i nadal czasami czegos do konca nie rozumiem...
i wolałbym wydac jakies grosze niz ciagle o coś pytac...

mam wykształcenie techniczne i dwie"prawe" rece... do tego dwa civic aktalnie w rodzinie wiec mysle, ze przydałobys sie to... gdyby tam było to o czym pisszą....

LIO
14-01-06, 23:21
i wolałbym wydac jakies grosze niz ciagle o coś pytac...

zanudziłbyś się, bez forum, nie ma życia ziom
:-)

Lcfr
14-01-06, 23:26
zanudziłbyś się, bez forum, nie ma życia ziom
to prawda-kobieta az sie o to nawet wsieka ze ciagle komp i honda...
ale druga sprawa ze fajnie wiecej wiedziec i nie placic kasy pseudomechanikom...

Cairo
15-01-06, 14:36
W sumie fajna aukcja tylko ciekawe czy to cos jest warte swojej ceny.... jesli chodzi o temat to moze ktos ma jakas ksiazke do mojej budy?

Mam całego manuala do naszych cifów, ale tylko po angielsku w wersji *.pdf. Mam też instrukcje obsługi po niemiecku, którą jakbyś bardzo chciał może udałoby się zeskanować.

Diups
15-01-06, 14:46
. Mam też instrukcje obsługi po niemiecku, którą jakbyś bardzo chciał może udałoby się zeskanować.

Instrukcje mam tez po niemiecku i dlatego nic z niej nie wiem ;) a manuala moglbys gdzies upnac.... po angielsku ale moze uda mi sie choc czesc zrozumiec :P