Zobacz pełn± wersję : Kolor felg?
Jaki kolor byscie polecali do niebieskiego Civica V hb ? Felgi prawie jak te ... ?http://moto.allegro.pl/item535589711_alu_felgi_borbet_wraz_z_oponami_16.h tml Myslalem nad czarnym
ja mam na sprzedaż 16" jak co¶ z oponami jak co¶ to PW
srodek na czarno + polerowany rant lub białe ;)
do tych felg za bardzo nie pasuje bialy, ja bym pomalowal srodek cos w kolor gunmetal a rant polerowany zostawil
michalm320
22-01-09, 10:35
na biało będzie kozacko
kupeja_style
22-01-09, 12:31
całe na czarny połysk. bedzie kozak
czarny polmat/gunmetal i polerowany rant :) troszke oklepane ale i tak fajnie wyglada:)
ja bym pomalowal srodek cos w kolor gunmetal a rant polerowany zostawil
j.w. :rolleyes:
mam takie całe w czarnym macie :) i całkiem całkiem :D ale znudził mi sie kolor i na ten sezon bedzie zmiana ;)
ja nie przepadam za malowanymi ...
pewnie wybierzesz te najlepsze;)
ziomu¶ biała .....do turkusowego też pasuje na lato wrzucam białem grid racing rota albo co¶ z buddy zobaczymy ale biel ....:)))
wrzuć foty jak dokonasz wyboru
ja mam borbety takie jak wrzucilem link z allegro tylko ze rant jest taki jak na tych dwoch co prawie go nie maja heheh zobaczymy co z tego wyjdzie bo narazie to mi sie praca komplikuje i musze nowej szukac heheh chyba ze je sprzedam i kupie jakies ladniejsze/odnosnie koloru wolalbym zeby cala felga byla w jednym kolorze razem z rantem
Panowie a jaki kolorek felgi do hani sedan bordo? białe czy moze jakies inne propozycje? cos dla kontrastu chcialbym ;)