Zobacz pełną wersję : podgrzewanie
witam posiadam honde civic 5D. 98r , mam problem chce zamontować podgrzewanie lusterek i podłączyć je do ogrzewania tylnej szyby i chciał bym wiedzieć czy w tym modelu włącznik podgrzewania tylnej szyby jet czasowy? czy można to jakoś sprawdzić? nie wiem czy podpiąć sie pod tylna szybe czy zrobić osobny przełącznik ;/
nie jest czasowo mozesz smiałao podłanczac ja juz poł roko mam ta kzrobione i nic sie nie dzieje
chodzi mi czy jak będzie długo włączone czy nie spala sie te maty pod lusterkami z allegro? nie chciał bym co chwila włączać wyłączać ogrzewania szyby. A ten oryginalny przycisk od ogrzewania lusterek jest czasowy czy również po włączeniu grzeje non stop?
grzeje bez przerwy.
maty Ci się nie spalą, ale za to spalanie benzyny przy stałym włączeniu ogrzewania szyba+lusterko o jakieś pół litra na 100km wzrośnie. Moim zdaniem to nie ma sensu.
grzeje bez przerwy.
maty Ci się nie spalą, ale za to spalanie benzyny przy stałym włączeniu ogrzewania szyba+lusterko o jakieś pół litra na 100km wzrośnie. Moim zdaniem to nie ma sensu.
ale co nie ma sensu? zakładanie podgrzewanych lusterek, podłączenie do podgrzewania tylnej szyby czy zrobienie osobnego przełącznika?
kolego zakładaj ani sie nie zastanawiaj podłacz pod tylna szybe i bedzie git naprawde super to działa ja teraz jezdze prawie cały czas na właoczonym ogrzewaniu lustrek i szybo bo mam w jedym właczniuku i nie czuje róznicy w spalaniu ani nic sie z matami nie dzieje
a masz te tanie maty z allegro czy kupiłeś jakieś lepsze?
tak mam te z Allegro bodajze po 6zł dawałem zza sztuke