Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : honda code

styrbjorn
19-01-09, 09:23
podczas wymiany akumulatora cos sie wlaczylo, teraz nie dziala mi radio, potrzebuje honda code a poprzedni wlascieciel zarzeka sie ze go nie ma, u dealera hondy chca 50 zl, jest jakis sposob, zeby tego uniknac?

Alchemiq
19-01-09, 09:40
miałem to samo w renault .. ale tam wołali 30 zł .. chyba nie ma innego sposobu, jak zapłacić :(

Mr_Harry
19-01-09, 09:59
Jest wpisany w książce serwisowej jako naklejka na pierwszej stronie. Jak nie masz, to pozostaje serwis lub poszukać, może ktoś ambitnie przykleił kod w schowku, żeby mieć pod ręką. W zeszłym roku też chcieli 50, więc są stali w uczuciach ...

Marek Podlaskie
19-01-09, 10:49
I mysle ze tak jest dalej.Ja ostatnio tez szukalem codu i za 50 zet bez problemu w ASO

Leeo
19-01-09, 11:47
ja swoj na szeczescie znalazlem, ale wczesniej znalazlem kolesia na civicforums, ktory pracuje w hondzie i podawal ziomkom z forum kody do ich autek, tylko trzeba mu bylo podac nr radia. Niestety ta opcja dziala pewnie tylko z autkami z USA :/ Podsumowujac, skoro mozna to sprawdzic bez dotykania sie do radia, bo tak wlasnie robil ten koles z civicforums, to trzeba pomyslec, czy oprocz skrobka ktos jeszcze pracuje w salonie hondy i do niego uderzyc...

Szejklo
19-01-09, 14:59
To muszę pochwalić ASO Hondy w Gdynii bo mi za darmo w 5 min podali...

civicmax
20-01-09, 19:21
Dobrzy ludzie jednak czasem sie zdarzaja u nas w ASO tez podali mi kod a nawet dwa, za ZERO zł:)

styrbjorn
23-01-09, 16:53
to wyslij mi jeden bo ze mnie zedrzec chca wszedzie w wawie

Hrabia Von Lesser
23-01-09, 19:18
Tu podajesz nr radia, nr Vin i oczywiscie marke/rocznik i mily hacker odpisze Ci po paru dniach code za darmoszke...

http://forum.ecoustics.com/bbs/messages/4/174129.html