Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : zmienaim fotele na te z preli i problem, pomocy prosze

tomcyk
18-01-09, 14:10
zmienaim wlasnie sobie foteliki, mam gotowe zgiete nawiercone blaszki, ale pojwil sie problem
poniewaz rozstaw otworow na sroby w podlodze jest wiekszy niz rozstaw otworow na szynach foteli prelude.

to tylko ja mam takiego pecha ? czy tak jest i musze rozwiercic otwory ??

czekam na odp. bo auto mam rozbebeszone :)
dzieki

***Marco***
18-01-09, 16:34
to na tych blaszkach nie rozwiercaj otworow symetrycznie tylko tak jak ci pasuje do otworow w podlodze i fotelu

Lcfr
18-01-09, 16:59
tam naprwde nieduzo jest do poszerzenia -opisałem to kiedys w temacie o fotelach...

tomcyk
18-01-09, 18:51
tak Lcfr ???
zdawalo mi sie ze przewalilem wszystkie tematy z tym i innych forach i nie przypominam sobie..

aa.. teraz widze jest pol zdania na ten temat, a zasugerowalem sie bo wszyscy mowia ze jest plug and play....a to nie tak do konca..
ja rozwiercilem dziurki troszke, stracilem troche czasu ale to na jezdzie do pracy..bo tam sa wszystkie narzedzia :(
tylna (ta niedorabiana) tez musialem rozwiercic, bo nie starczylo...
ale juz spoko, taborety calkiem w groszki :D

Pietruch
24-01-09, 19:55
kolego tylko przednie śruby od strony tunelu lekko nie paszą, dobre wiertełko i troche siły...ja tak mam i bajka:)))

Mobilek
24-01-09, 21:41
Ja u siebie z tylu dorobilem blaszki i pasuje swietnie a przod jeden otwor nie pasuje to zrobilem 2 dziore w szynie fotela, mozna tez zrobic otwor i nagwintowac w podlodze ale z tym wydaje mi sie wiecej dlubania

woalex
25-01-09, 10:19
stary...jak moja kobieta to zrobila to i ty zrobisz...wiec do dziela:D

tomcyk
02-02-09, 23:01
hehehe,
to juz mowilem ze krzesla jak talala :D

tylko meega sie zdziwilem, bo liczylem ze to tak op siup i po strachu :D a tu wiercic trzebabylo..hehehe