Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Co mogę zrobić z tą Hanią??

fidobiboy
12-01-06, 00:15
Więc tak zakupiłem niedawno Honde Civic z 98r 5d 1.5i LS Vtec 2 i nie wiem za duzo na jej temat czyli która generacja itd , jaki model silnika (15Z8 nie wiem czy o to chodzi ) i chcialbym sie dowiedziec na temat tuningu tego auta ,mianowicie swiatla przod tył , zmiana podswietlenia deski i przyciskow , i cos na wzmocnienie mocy silnika i obnizenie zawieszenia .Prosilbym o jakies opisy jak co zrobic

szalu
12-01-06, 00:21
Masz 6 gen. i wszystko inne znajdziesz właśnie na forum.. :D

pirus
12-01-06, 00:29
poczytaj forum i bedziesz wiedzial wszystko co tylko chcesz, a nawet wiecej

vtecmatti
12-01-06, 01:27
tutaj na forum jest mnustwo rzeczy co mozna zrobic z hania. jestem tutaj od 6 miesiecy i bardzo duzo jest wszystkiego,poczawszy od malych drobiazgow po naprawde spore inwestycje. nic tylko czytac czytac (niezle lektury na zime), a potem dzialac :D :D :D

RDK
12-01-06, 11:09
tak i jesczez taka rada czytac duzo, bo niektore topici nie zdradzają zawartosci, poruszaj sie po tym dziale, po dziale nasze hondy, podpytaj tych co mają tak jak ty bys chcial badz podobnie :) prawdziwa skarbnica wiedzy i mozesz liczyc na pomoc

pzdr

ppm702
12-01-06, 14:23
koledzy juz udzielili Ci informacji co zrobić :) Proponuję przegladnąć Nasze Hondy i pisać PW do właścicieli. A jak będziesz chciał zdecydować się na jakąś konkretną przeróbkę, to zapytaj właściciela, poszukaj przez opcję "szukaj" ewentualnie, czy nie było o tym na forum, a jak będzie mimo wszystko brakowało CI informacji załóż odpowiedni wątek w stosownym dziale i rozwiejesz swoje wątpliwości :) Z Twoim autem naprawdę dużo można zrobiż w zalezności od Twojego gustu i kasy :)

Na razie zamykam i życzę Ci dużo radości z korzystania z forum :)