Zobacz pełną wersję : Lusterka Spoon
Mam okazję kupić lustereczka spoon do mojej Hani jednak pochodzą one od anglika. Czy ktoś się orientuje czy zakres ich ustawiania jest taki sam jak w lusterkach od normalnych aut? czy nie będę musiał wymieniać wkładu?
Doradźcie
Lusterek nie robia do anglika czy eu :) smiało łykaj . Tylko przygotuj sie na to że w prawym naprawde maaaaaaaało widać :)
no i to jest ból tych lusterek.. ;/
Tylko przygotuj sie na to że w prawym naprawde maaaaaaaało widać
a czesto jak juz widzisz to jest zapozno:o
Dlatego mam ustawione wsteczne na tylny prawy słupek .. tak ze ogarnia część tylnej szyby oraz tylna prawą :)
No to trochę beznadziejne te lusterka jeżeli chodzi o widoczność. Żeby trzeba było wsteczne ustawiać żeby było widać bok. Z wyglądu owszem bardzo ładnie się prezentują. Miałem w planach wymianę lusterek na spona ale zostaje przy OEMach.
ja też miałem takie plany.. ale seria znacznie lepsza jeżeli chodzi o widoczność-bezpieczeństwo..
Hmm za to np w lusterku kierowcy widać o wiele lepiej niż w oem'ach :) przynajmniej ja odniosłem takie wrażenie :p
Hmm za to np w lusterku kierowcy widać o wiele lepiej niż w oem'ach :) przynajmniej ja odniosłem takie wrażenie :p
no chyba masz zeza:p
ps zawsze mozna dac jedno Spoona a drugie OEM:D
a jakie macie szkło? Takie przyblizające czy "normalne" w spoonach? :p od tego sporo chyba zalezy
gorzej widać to fakt...ale troszke:)
ale co sie nie robi dla wyglądu... JDM :)
chyba zaryzykuje kupie. popieram sebika ,,co sie nie robi dla wyglądu... JDM"
a jakie macie szkło? Takie przyblizające czy "normalne" w spoonach? :p od tego sporo chyba zalezy
Przyliżające .. ale nie tak bardzo jak OEM'y . Wiele też zależy od jakości samych lusterek ... qumpel wyrwał takie za ekhem 80zł i niestety jakość jest nieporuwnywalnie słaba w stosunku do moich za 5 paczek :p