Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : wydech do VTi z USA?

itr
10-01-06, 22:07
Yo,

jaki zamowic wydech (srednica i do jakiej wersji USA civica) z USA zeby pasowal do hatchbacka VTi N/A lekkie mody?
Jak wiadomo oni maja Si 160 KM a to coupety wiec chyba nie bedzie taki wydech pasowal do 3D a 3d to oni maja chyba ze slabymi silnikami...

Pati
10-01-06, 22:15
robią wydechy do EG z silnikiem H22, wiec mysle ze i do B16/18 w 3d beda mieli.

Skrobek
10-01-06, 23:18
Witek sa sponn'y do 3d!!! tylko nie pamietam jaka to kasa, ale sprzedaje je koles z Kanady.

Amadeus
11-01-06, 09:43
Najmocniejsze modele Cifów w USA to EX i Si , a rozmiary wydechu jakie sa do tego to 2.25 cala i 2.5 cala rury.

rem36
11-01-06, 10:19
Najmocniejsze modele Cifów w USA to EX i Si , a rozmiary wydechu jakie sa do tego to 2.25 cala i 2.5 cala rury.

Ale 3D wystepowaly tylko jako CX i DX i wszytkie mialy silniki d16y7

gusbo
11-01-06, 10:29
gdyby ktos mial taka fajna ofertunie na wydechy spoon z usa (niekoniecznie oryginal, ale jakosc wazna) do EG6 z b16a2 to ja w to wchodze tez,
Mugen twin loop tez dobry by byl.
Dla mnie wazne jest, zeby wydech byl dedykowany konkretnie do civica - z mocowaniem itd., bo w nasze rodzime spawanie srednio wierze.

ARTX
11-01-06, 10:57
to nie temat na to ale tez bym sie pisał an cos dobrego bo jesli nie to musze spawac u nas np. eltec

itr
11-01-06, 12:27
gdyby ktos mial taka fajna ofertunie na wydechy spoon z usa (niekoniecznie oryginal, ale jakosc wazna) do EG6 z b16a2 to ja w to wchodze tez,
Dla mnie wazne jest, zeby wydech byl dedykowany konkretnie do civica - z mocowaniem itd., bo w nasze rodzime spawanie srednio wierze.

ubuahahahaha A jak wyglada wydech spoon niekoniecznie oryginal hahahahahahahaah TEKST ROKU!!! :lol: :lol:
Ja poprosze wydech tody niekoniecznie oryginal byle tody hahah

[ Dodano: Sro 11 Sty, 2006 ]
a ja juz sobie odpowiedzialem na pytanie, sciagne sobie wydech do EK9 ;)

Amadeus
11-01-06, 12:31

ubuahahahaha A jak wyglada wydech spoon niekoniecznie oryginal hahahahahahahaah TEKST ROKU!!! :lol: :lol:
Ja poprosze wydech tody niekoniecznie oryginal byle tody hahah

[ Dodano: Sro 11 Sty, 2006 ]
a ja juz sobie odpowiedzialem na pytanie, sciagne sobie wydech do EK9 ;)

No i zrobiles najlepsza z mozliwych rzeczy, nie ma to jak od EK9 przynajmniej wiesz co kupujesz . :P

gusbo
11-01-06, 17:02
Chodzi mi o replike (albo podrobe, jak kto woli) wydechu Spoon N1 albo Mugen Twinloop, bo w Sztatach mozna dostac takie. Sa wzorowane na oryginalach i robione w calkiej niezlej jakosci, chociaz nie jest to to samo co oryginal. Nastepnym razem napisze lopatologicznie, zeby kazdy skumal. Nawet na ebay sa takie graty.
A tekst roku to to nie byl, przesadziles z komplementem - poza tym dopiero styczen wiec beda lepsze, moze nawet twoje itr.

itr
11-01-06, 17:20
wszyscy kumaja, tylko ty jestes jakis ulomny. Kup prosze te "replike" spoona wydechu i porownamy z oryginalem - gwarantuje ze bedzie podobny jak ferrari f40 i jego replika na pontiacu fiero.
ISTNY KRETYNIZM, to jak mowienie na kazdy tlumik polerowany - MUGEN.

Niestety musze cie zmartwic - teksty roku sa zarezerwowane dla takich jak ty :lol: