PDA

Zobacz pełną wersję : Glośniki honda civic 92-95 hb

Slider
06-01-06, 22:36
Witam czy ktos potrafi mi powiedziec jaka jest glebokosc montazowa glsnikow w przednie drzwi do modelu takiego jak w tytule?? tzn planuje zakupic glosniki DLS r6a a glebokos montazowa wynosi 76mm da rade je tam zmiescic bez wiekszych przeróbek typu dorabianie pierscieni i takie tam? :?:

Matey
06-01-06, 23:18
Linijka i mierzyc trzeba... Ale 7 i pol centymetra... Hmmm Mi sie wydaje ze wejda... Ale nie wiem... Niech ktos madrzejszy w tym temacie sie wypowie...

JAPAN
06-01-06, 23:29
Wejdą ,ale daj jeszcze oczywiscie dystansiki :D

emg
07-01-06, 10:03
bez dystansów wejdą, ale szyba się nie otworzy do końca

Kvasir
07-01-06, 13:55
A jaki rozmiar tych glosnikow?

Slider
09-01-06, 18:37
Pamietam ze na pewno maja ine 16,5cm lecz ich gleboksc??hmmm.... niepamietam, lecz z tego co mi wiadomo to tam podobno standardowo jest jakas mniejsz srednica (standardowa) jeszcze druga sprawa czy jest sens wyguszac drzwi?? lepiej zrobic to samemu czy pojchac do profesjonalisty i umowic sie an cala instalacje bo nie wiem kiedys wygluszylem drzwi specjalna mata bitumiczna w poprzednim aucie lacz nie bylo to zbyt super tzn na poczatku oki lecz pozniej jak gdyby ten material odszedl i nie zdal egzaminu:/

JAPAN
14-01-06, 23:42
Jak odszedł i nie zdał egzaminu..?Nie odtłuściłes pewnie...U mnie juz drugi rok sie trzyma,a auta niestety nie garażuje :(