Zobacz pełną wersję : rzuca tylem
Ktore elementy zawieszenia tylnego moga byc do wymiany jezeli rzuca mi tylem na boki na nierownosciach? Zachowuje sie tak jakby kola sie uginaly na boki. Dodam ze amory sa ok.
sprawdz cukierki
U mnie rzucało jak cholera, zmieniłem amory z tyłu było o 80% lepiej, potem cukierki i jest miodzio. Jeżeli tył ci ucieka przeraźliwie to bankowo amory, sprawdz je może jeszcze raz dobrze. Wątpie, żeby popękane nawet maksymalnie gumy tulej mogły aż tak wpływać na zachowanie tyłu. Zadaj więc sobie pytanie : rzuca bradzo ? (cukierki) czy rzuca jak jasny pierun :) ? (amory + cukierki)
W ogóle zdejmij koło z tyłu i zobacz w jakim stanie są gumy w tej tulei, czy widać spękanie.
amory na bank sa sprawne bo wymienialem je w sierpniu i roznica byla niewielka . Mysle ze moze faktycznie cukierki choc tez byly wymieniane ale jakos w lutym z tym ze mechanik kupil pierwsze lepsze no i poprawa byla ale na krotko. Chcialem tanio no i mam.