Zobacz pełną wersję : czesci karoserii?
Niestety przydazyla mi sie stluczka a konkretniej wiechalem komus w dupe :/ W rezultacie czego czesc przodu mojej niuni mam do wymiany :/. Chcialem sie wiec od was dowiedziec gdzie najlepiej i najtaniej kupic nowe oryginalne czesci karoserii (oba blotniki, maska) oraz atrape i przedni zderzak do civica 98 coupe bo tak przeszukalem net i allegro i niewiele tego jest? Ponadto czy blotniki, maska i reflektory od wersji hatchback pasuja do coupe? Jesli juz przydazaly sie tego typu pytania to przepraszam ze nie dokopalem sie do nich ale cholernie zalezy mi na czasie a jazda komunikacja miejska doprowadza mnie do szalu :p. I jeszcze pytanie z zupelnie innej beczki.. z racji ze juz mialem ta stluczke to zeby wyciagnac z niej jakas kozysc to moze doradzicie mi jakis mod, lift albo cus?
Pozdrawiam
oryginaly tylko w aso, ale tanio raczej nie bedzie
ok dzieki za odpowiedz ale z racji ze chce by wszystko pozostalo oryginalne to jednak raczej postawie na ASO pomimo kosztow.. bo na allegro to albo szrot albo komponenty w cenach ktore poddaja w watpliwosc ich jakosc.
Ale w zwiazku z tym chcialem sie jeszcze dowiedziec czy takie czesci karoserii jak maska czy przednie blotniki roznia sie w wersji coupe i 3d hatchback (96-98r)?
ok dzieki za odpowiedz ale z racji ze chce by wszystko pozostalo oryginalne to jednak raczej postawie na ASO pomimo kosztow.. bo na allegro to albo szrot albo komponenty w cenach ktore poddaja w watpliwosc ich jakosc.
Ale w zwiazku z tym chcialem sie jeszcze dowiedziec czy takie czesci karoserii jak maska czy przednie blotniki roznia sie w wersji coupe i 3d hatchback (96-98r)?
no to powodzenia i przygotuj worek kasy bo zależy jak masz rozwalony i co musisz powymieniać...
co do allegro to chodziło mi o szukanie jakiegoś anglika na części lub rozbitka - w końcu też będziesz miał oryginał, a nie kupowanie zamienników...
ale życzę powodzenia.
możesz szukać jeszcze w dziale OGŁOSZENIA na forum. A jeśli chodzi o ASO to rzeczywiście powodzenia zarówno w zakupie jak i w montażu.
dobre zamienniki robi firma pol-car