Zobacz pełną wersję : kierownica bez rzeżby i rury od odkurzacza (naba)
witam
Przetrząsłem trochę forum i znalałem różne czasem sprzeczne rzeczy, na temat zmiany kierownicy w hani Vgen. Czy ktoś może mi powiedzieć czy jakaś keira od type r albo czegos w ten deseń będzie pasować bez nab i niebezpiecznych przeróbek? Chodzi mi o cos trochę mniejszego i oczywiście w skórce. Z góry dzieki za odpowiedź.
Mniejszego to raczej nie. Dobra, markowa naba nie jest niebezpieczną przeróbką, jakby tak było to nie byłby stosowane w sporcie. Jak chcesz budżetowo to obszyj, mniejszego OEM nie znajdziesz
Type R jest mniejsza ok 2 cm od seri i pasuje do ek3 ;)
ek 3 to chyba 6 gen? wiem że naby dobre są bezpieczne ale wyglądaja jak rura od odkurzacza
Type R jest mniejsza ok 2 cm od seri i pasuje do ek3 ;)
nie potrzebujesz do montażu żadnej ''rury do odkurzacza'' bo to seryjnie montowana kierownica w civice Vllgen.
czyli type R od którego modelu pasuje do 5 gen w końcu?
ja Typera mam w ek3 i siadło w cyke ;)
Pawel_JBL: jeśli masz na myśli to co masz na polskajazda na fotach, to to nie jest żaden type r tylko zwykła kiera bez poduchy.
A jeśli masz type r to gdzie kupiłeś i za ile? :)
do 5gen pasuje plug&play kierownica od mb6/mc2 VTI(jest identyczna jak 5gen z srs, tylko w skórze). Pasuje też pewnie z ITR, ale tą raczej po taniości się nie kupi:D
a moze sportowa kiera na czyms takim:D http://photos03.allegro.pl/photos/oryginal/520/70/85/520708562
to nie jest czasem do sciagania kiery na szybko(bez odkrecania) ?
to nie jest czasem do sciagania kiery na szybko(bez odkrecania) ?
dokladnie to naba QUICK RELEASE