Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : szyber

kupeja_style
22-12-08, 14:05
jak jest deszczowa pogoda i duża wilgoć to szyber w mojej ej2 sam sie otwiera, zamyka poprostu wariuje. moze wie ktoś o co chodzi ?? :confused:

KERMIT!!!
24-12-08, 11:04
moze gdzies podcieka woda i sie robi zwarcie

kupeja_style
25-12-08, 12:48
pewnie tak jest.. :(

kenny
25-12-08, 20:33
Się podepnę. Czy do wymiany szybra ze zwykłego na szklany trzeba coś rozbierać i kombinować, czy to szybka robota?

Hondata
25-12-08, 22:15
Się podepnę. Czy do wymiany szybra ze zwykłego na szklany trzeba coś rozbierać i kombinować, czy to szybka robota?
No wlasnie mnie tez to ciekawi...Bo strasznie mam ochote wymienic szyber na szklany...
No raczej napewno trzeba cala podsufitke wymienic...
A czy szklany szyberdach z sedana 5gen bedzie pasowal (czy jest to to samo) do coupe 5gen....

kenny
26-12-08, 00:07
No raczej napewno trzeba cala podsufitke wymienic...
po czym wnosisz? ;)

black1234
30-12-08, 19:53
No wlasnie mnie tez to ciekawi...Bo strasznie mam ochote wymienic szyber na szklany...

będziesz na ten szklany klął jak Ci słonko przygrzeje, a Ty zapragniesz mieć uchylony... ;)

Hondata
30-12-08, 21:16
będziesz na ten szklany klął jak Ci słonko przygrzeje, a Ty zapragniesz mieć uchylony... ;)
Tak myslisz?? Hmmm
No ale jest ta zaslona w podsufitce wew...

black1234
30-12-08, 21:21
Tak myslisz?? Hmmm
No ale jest ta zaslona w podsufitce wew...

mam szklany i smażyło mi w głowe latem...mimo, że jest przyciemniony, jak zasuniesz podsufitkę to nie ma ciągu...więc równie dobrze można go zamknąć ;)

Hondata
30-12-08, 21:36
mam szklany i smażyło mi w głowe latem...mimo, że jest przyciemniony, jak zasuniesz podsufitkę to nie ma ciągu...więc równie dobrze można go zamknąć ;)
No to faktycznie troche lipa....ale i tak go chcem:D
Pozatym mam klime wiec nie musiałbym go odsuwac jak słonce bije...

To jak pasuje szklny szyberdach od sedana 5gen do coupe 5gen??
Jezelie tak to co trzeba swapowac?

kenny
31-12-08, 16:50
Jeździłem ze szklanym w EK4 i może z raz użyłem "zasłony". W hb nie ma zasłony i chyba nie będzie mi potrzebna.

To jak w końcu z tą szybą? ma te same mocowania co blaszany, czy nie? przy moim wzroście jak stoje pierwszy na skrzyzowaniu to musze na kierownicy leżec by widzieć kiedy zielone się zapala ;). W EK4 patrzyłem przez szyber, a poza tym jakoś większe auto się robi ze szklanym dachem.

black1234
31-12-08, 18:54
"jazda" w korkach przy blisko 30 stopniach i słońce w czache przez szybe - bezcenne :D

ale może jestem przewrażliwiony...;)

co do pytania nie pomoge... :/

C-7
20-05-09, 17:24
Napewno w 5gen sedan jest inny niz w HB i coupe . W sedanie wjezdza do srodka , a w pozostalych wyjezdza na zewnatrz.

muchografia
21-05-09, 15:54
dobrze prawi... sam posiadam szklany dach... jak slonko swieci czacha peka... i zamykam :)

"jazda" w korkach przy blisko 30 stopniach i słońce w czache przez szybe - bezcenne :D

ale może jestem przewrażliwiony...;)

co do pytania nie pomoge... :/