Zobacz pełną wersję : szyber
kupeja_style
22-12-08, 14:05
jak jest deszczowa pogoda i duża wilgoć to szyber w mojej ej2 sam sie otwiera, zamyka poprostu wariuje. moze wie ktoś o co chodzi ?? :confused:
moze gdzies podcieka woda i sie robi zwarcie
kupeja_style
25-12-08, 12:48
pewnie tak jest.. :(
Się podepnę. Czy do wymiany szybra ze zwykłego na szklany trzeba coś rozbierać i kombinować, czy to szybka robota?
Się podepnę. Czy do wymiany szybra ze zwykłego na szklany trzeba coś rozbierać i kombinować, czy to szybka robota?
No wlasnie mnie tez to ciekawi...Bo strasznie mam ochote wymienic szyber na szklany...
No raczej napewno trzeba cala podsufitke wymienic...
A czy szklany szyberdach z sedana 5gen bedzie pasowal (czy jest to to samo) do coupe 5gen....
No raczej napewno trzeba cala podsufitke wymienic...
po czym wnosisz? ;)
No wlasnie mnie tez to ciekawi...Bo strasznie mam ochote wymienic szyber na szklany...
będziesz na ten szklany klął jak Ci słonko przygrzeje, a Ty zapragniesz mieć uchylony... ;)
będziesz na ten szklany klął jak Ci słonko przygrzeje, a Ty zapragniesz mieć uchylony... ;)
Tak myslisz?? Hmmm
No ale jest ta zaslona w podsufitce wew...
Tak myslisz?? Hmmm
No ale jest ta zaslona w podsufitce wew...
mam szklany i smażyło mi w głowe latem...mimo, że jest przyciemniony, jak zasuniesz podsufitkę to nie ma ciągu...więc równie dobrze można go zamknąć ;)
mam szklany i smażyło mi w głowe latem...mimo, że jest przyciemniony, jak zasuniesz podsufitkę to nie ma ciągu...więc równie dobrze można go zamknąć ;)
No to faktycznie troche lipa....ale i tak go chcem:D
Pozatym mam klime wiec nie musiałbym go odsuwac jak słonce bije...
To jak pasuje szklny szyberdach od sedana 5gen do coupe 5gen??
Jezelie tak to co trzeba swapowac?
Jeździłem ze szklanym w EK4 i może z raz użyłem "zasłony". W hb nie ma zasłony i chyba nie będzie mi potrzebna.
To jak w końcu z tą szybą? ma te same mocowania co blaszany, czy nie? przy moim wzroście jak stoje pierwszy na skrzyzowaniu to musze na kierownicy leżec by widzieć kiedy zielone się zapala ;). W EK4 patrzyłem przez szyber, a poza tym jakoś większe auto się robi ze szklanym dachem.
"jazda" w korkach przy blisko 30 stopniach i słońce w czache przez szybe - bezcenne :D
ale może jestem przewrażliwiony...;)
co do pytania nie pomoge... :/
Napewno w 5gen sedan jest inny niz w HB i coupe . W sedanie wjezdza do srodka , a w pozostalych wyjezdza na zewnatrz.
muchografia
21-05-09, 15:54
dobrze prawi... sam posiadam szklany dach... jak slonko swieci czacha peka... i zamykam :)
"jazda" w korkach przy blisko 30 stopniach i słońce w czache przez szybe - bezcenne :D
ale może jestem przewrażliwiony...;)
co do pytania nie pomoge... :/