Thomas
22-12-08, 12:55
witam. mam problem z moja Hanką, wczoraj montowałem el. szyby i podczas montażu wywaliło mi bezpiecznik 7,5A z bezpieczników pod maską, dziś autem jechałem a jak wróciłem to wymieniłem owy bezpiecznik podczas wymiany trochę wody spłynęło z auta głównie na bezpiecznik z ECU ale zaledwie trochę. po paru minutach auta nie dało się już odpalić prze kręceniu rozrusznikiem zamiast kręcić słychać stuki jakby ktoś z karabinu strzelał takie tyk, tyk, tyk, tyk. wyciągnąłem jeszcze raz wszystkie bezpieczniki i włożyłem ponownie wszystkie były OK.
po włożeniu wszystkich (te pod maską) czarna skrzyneczka na której pisze HONDA CO. zaczęła wydawać odgłosy tyk, tyk, tyk, tyk po ok2minutach przestała gdy znów wyciągnąłem bezpieczniki wsadziłem ponownie znowu tykała. przestała dopiero po wyciągnięciu bezpiecznika 30A pierwszego z prawej (pod maską)... co to może być? nie mam pojęcia gdzie zacząć szukać...
bym zapomniał komputer po przekręceniu stacyjki reaguje dwoma szybkimi błyskami kontrolki i to wszystko
po włożeniu wszystkich (te pod maską) czarna skrzyneczka na której pisze HONDA CO. zaczęła wydawać odgłosy tyk, tyk, tyk, tyk po ok2minutach przestała gdy znów wyciągnąłem bezpieczniki wsadziłem ponownie znowu tykała. przestała dopiero po wyciągnięciu bezpiecznika 30A pierwszego z prawej (pod maską)... co to może być? nie mam pojęcia gdzie zacząć szukać...
bym zapomniał komputer po przekręceniu stacyjki reaguje dwoma szybkimi błyskami kontrolki i to wszystko