Zobacz pełną wersję : Kontrolka otwartych drzwi w 6 gen.
Witam.Czy każdy Civ 3D 6 gen. miał to na wyposażeniu standardowym?? U mnie sie to nie świeci a widać ,że w zestawie wskaźników jest ta kontrolka.A i czy u Was podświetlają sie przyciski od podnoszenia szyb (ten napis AUTO) i od szyberdachu?
ja nie mam takiej kontrolki - mam tylko bagaznik. w popielnica swieci ci ?
Możliwe ,że chodzi o bagażnik,taka czerwona w każdym razie.Nie mam podświetlenia popielniczki,ale ten brak podświetlenia szybra jest czasami deczko wkurzający.....
no to masz dwie możliwości - albo padła żaróka (w popielniczce na pewno padłą bo każdemu pada a nie każdy wie że takie podświetlenie) , albo czujnik/zamek bagaznika , co do szybra sam nie mam wiec nie wiem
ten przycisk od szybera chyba w ogole nie jest podswietlany,bo u mnie tez sie nie swieci ;/ chodz by sie przydal.
w każdym 6 gen jest podświetlanie popielniczki ?? ojojojjjj to nie wiedziałem - muszę sprawdzić u siebie bo mi na bank nic tam nie świeci :D
bo na bank jest spalona zarowka - swieci sie razem ze swiatlami mijania, ale wg mnie i tak gucio to daje - nic nie widac rpaktycznie
u mnie zapalniczka jednak też sie podswietla,nie jest źle:D