Zobacz pełną wersję : sprężyny regulowane
Witam.
Co sądzicie o tych sprężynach? Warte polecenia czy szajs?
http://moto.allegro.pl/item503638727_sprezyny_regulowane_honda_civic_crx_ 92_95_96_00.html
skolopendra
15-12-08, 16:27
ja bym tego nie kupił
witam
terz sie zastanawiałem nad tymi springami ale jeden z moich znajomych to miał i wywalił . powiedział że nie istnieja półśrodki i kupił gwint odradził mi stanowczo mówiąc ze to badziewe i nie spełnia swojej roli:(
daniel_2007
17-12-08, 21:00
nie bierz tego ja to miałem wywaliłem sprężyny a zostawiłem sam gwint, te sprężyny z tyłu miałem twarde że auto na nierównościach odrywało się od ziemi , natomiast z przodu zawiecha mi dobijała. kupiłem springi weitec teraz jest git.Jeżeli jednak byś się zdecydował to nie wywalaj przednich odbojów (tak piszą w instrukcji montażu) tylko je skróć i załóż
diablo18423
17-12-08, 21:53
Nie polecam tego za twarde autko a jak jeszcze skręcisz to jedziesz jak byś wogule zawieszenia nie miał tylko wszystko na stałe zespawane
jezdzic sie na tym nie da..........
popieram przedmówce sam miałem takie coś kupić ale tez mi odradzono (na szczęście) i już odkładam $$$ na gwint kolego jak chcesz mieć coś w miarę to kup se zestaw springów jamex-a lub MTS