Zobacz pełną wersję : Problem z zasilaniem radia.
Po podłączeniu radia wystepuje taki oto problem - kiedy wylaczam swiatla - radio gasnie.
Dodatkowo radio nie zapamietuje ustawien (pamiec stacji, ustawienia equalizera itp)
musisz podlaczyc jeszcze taki kabelek (u mnie byl koloru zółtego) od podtrzymania zailania zeby sie nie resetowaly wszystkie ustawienia po wylaczeniu zaplonu a co do swiatel ja mam tak ze jak radio jest wylaczone to jak sie wlaczy swiatla to wlacza sie podswietlenie radia i na odwrot :D
Po podłączeniu radia wystepuje taki oto problem - kiedy wylaczam swiatla - radio gasnie.
Dodatkowo radio nie zapamietuje ustawien (pamiec stacji, ustawienia equalizera itp)
dwa problemy:
1.radio jest podłączone nie po stacyjce ale po swiatłach
2.nie jest podłaczony permanentny +
Podepnę się pod ten temat :D Mam taki problem z radiem ze jak je włączę to całe podświetlenie działa tylko na panelu cyfrowym gdzie tytuły piosenek i stacji radiowych są , nic się nie wyświetla , USB i czytnik SD tez nie działa , natomiast stacje Radiowe działają bez problemu :> ma ktoś jakiś pomysł ? możliwe jest ze coś na kostce poszło czy radio na szrot :D
Raczej wina radia, jeśli byłoby coś źle, to nawet samo radio (FM) by nie działało :).