PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z zasilaniem radia.

Jan
08-12-08, 12:20
Po podłączeniu radia wystepuje taki oto problem - kiedy wylaczam swiatla - radio gasnie.
Dodatkowo radio nie zapamietuje ustawien (pamiec stacji, ustawienia equalizera itp)

KERMIT!!!
08-12-08, 12:49
musisz podlaczyc jeszcze taki kabelek (u mnie byl koloru zółtego) od podtrzymania zailania zeby sie nie resetowaly wszystkie ustawienia po wylaczeniu zaplonu a co do swiatel ja mam tak ze jak radio jest wylaczone to jak sie wlaczy swiatla to wlacza sie podswietlenie radia i na odwrot :D

NFS
09-12-08, 17:03
Po podłączeniu radia wystepuje taki oto problem - kiedy wylaczam swiatla - radio gasnie.
Dodatkowo radio nie zapamietuje ustawien (pamiec stacji, ustawienia equalizera itp)

dwa problemy:
1.radio jest podłączone nie po stacyjce ale po swiatłach
2.nie jest podłaczony permanentny +

Enrique23
11-04-12, 17:45
Podepnę się pod ten temat :D Mam taki problem z radiem ze jak je włączę to całe podświetlenie działa tylko na panelu cyfrowym gdzie tytuły piosenek i stacji radiowych są , nic się nie wyświetla , USB i czytnik SD tez nie działa , natomiast stacje Radiowe działają bez problemu :> ma ktoś jakiś pomysł ? możliwe jest ze coś na kostce poszło czy radio na szrot :D

dziku06
11-04-12, 17:50
chyba szrot

Easy
11-04-12, 19:02
Raczej wina radia, jeśli byłoby coś źle, to nawet samo radio (FM) by nie działało :).